Acasă Social Administrație La Roman competiția iubirii s-a încheiat

La Roman competiția iubirii s-a încheiat

Pe 12 ianuarie primăria Roman iniția un concurs pentru romașcani, în perspectiva sărbătorii de Valentine’s Day, intitulat ”Competiția iubirii”.  Li s-a cerut cuplurilor (dar și persoanelor singure) care au  dorit să participe să posteze pe facebook o fotografie sau un clip video pentru a arăta ce înseamnă iubirea pentru ei, câștigătorii urmând să fie desemnați de numărul de like-uri obținute de postări.

Peste 90 dintre romașcani  s-au înscris în acest concurs menit să arate aprecierea lucrurilor frumoase ale vieții.

Concursul tocmai s-a încheiat, iar primarul Lucian Micu a premiat câștigătorii în chiar ziua de Valentine’s Day. Primii trei care au obținut cele mai multe aprecieri de la membrii grupului sunt: Anastasia Florina,    Ionuț Huci  și Tatiana Lăcrămioara Prisăcaru.  Întrebată cum de a câștigat, Florina Anastasia a recunoscut sincer ”traficul de influență”: „Păi, cum să nu-mi dea like toți prietenii și toate rudele? Ar mai fi avut ei curaj să dea ochii cu mine?”

Premiile au constat în invitații la o cină romantică în doi  într-un restaurant, o zi de acces gratuit pe patinoar și un aranjament floral.

Odată cu înmânarea premiilor, primarul Lucian Micu a mulțumit pentru participare câștigătorilor și i-a invitat pe aceștia ca, împreună cu cât mai mulți prieteni, să vină cu propuneri de acțiuni ”care să facă Romanul și mai frumos” și să  participe și la următoarele concursuri pe care primăria le va lansa, concursuri despre care primarul a spus că vor constitui mari surprize pentru romașcani.

(D. A.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here