Acasă Actual Vânători-Neamţ: Cunoscut om de afaceri mort într-un accident rutier. Galerie foto

Vânători-Neamţ: Cunoscut om de afaceri mort într-un accident rutier. Galerie foto

Astăzi, 3 februarie, a avut loc un cumplit accident rutier în comuna Vânători-Neamţ, zona Branişte soldat cu un mort. Victima este din satul Mânăstirea Neamţ, comuna Vânători-Neamţ şi este un cunoscut om de afaceri în domeniul forestier. Tragedia a survenit ca urmare a ciocnirii frontale dintre două autoturisme.

Eugen Frunză se deplasa cu viteză dinspre Mănăstirea Neamţ şi conform unor martori a pierdut controlul volanului în timp ce vorbea la telefon izbindu-se frontal de celălalt autoturism în care se aflau trei persoane. Omul de afaceri a murit pe loc, iar cei trei pasageri din cealaltă maşină au fost transportaţi al spital. La faţa locului au sosit mai multe echipaje de Poliţie, Ambulanţe şi o maşină de pompieri. În urma accidentului a fost lovită şi o ţeavă de gaz de la o pensiune apropiată, plus alte pagube.

C.T. STURZU

2 COMENTARII

  1. Nu a vorbit la telefon! El a murit inainte de impact deoarece a facut infarct. Si se deplasa spre Mănăstirea Neamț (nu venea de acolo). A avut viteza, deoarece piciorul a ramas pe accelerație, iar masina a mers singura cel putin 100 m. Informați-va înainte de a publica o știre. “Cunoscutul om de afaceri” a fost un adevarat domn cu valoare si un suflet minunat, haide sa nu facem din moartea lui o știre șoc ca sa fim interesanți. Înțeleg ca tot ce ați făcut a fost sa redați ce v-au spus martorii si asta este si normal, dar ar fi ok daca ar fi măcar puțin adevărat.

  2. Dumnezeu să il odihnească pe domnul Eugen. Multă putere să treci peste cumpăna asta, să îi cinstesti memoria si să îi duci visele mai departe. Cu drag, George.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here