ACTUALIZARE Panaite pleacă de la Prefectură! Îl înlocuieşte Soroceanu! Declaraţia Danielei Soroceanu!

ACTUALIZARE: “Sunt onorată că am fost aleasă să fiu prefect al judeţului Neamţ. Numirea va avea loc conform procedurilor, probabil va fi trimis cineva de la Bucureşti, dar mai întâi hotărârea trebuie să apară în Monitorul Oficial. Îmi voi face ca şi până acum datoria cu onoare şi demnitate şi voi face tot ceea ce îmi stă în putere să-mi duc la îndeplinire atribuţiile. La Consiliul Judeţean vor rămâne colegii mei care sunt foarte competenţi şi care mi-au ţinut locul ori de câte ori a fost nevoie”, a declarat Daniela Soroceanu.


ŞTIRE INIŢIALĂ: Printr-o hotărâre a Guvernului României adoptată în şedinţa de astăzi, 15 martie, Vasile Panaite nu mai este prefectul judeţului Neamţ. Potrivit informaţiilor apărute pe site-ul executivului s-a hotărât „încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei de prefect al judeţului Neamţ de către domnul Panaite Vasile”.

Tot Guvernul a decis ca înlocuitor să fie actualul secretar al judeţului, Daniela Soroceanu. În acest sens a fost emisă “hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Neamț de către doamna Soroceanu Daniela”.

Vasile Panaite şi Daniela Soroceanu nu au putut fi contactaţi deocamdată. (Mesagerul de Neamţ)

adolescenteen news

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.