Garnizoana Roman are un nou comandant

pietricica turism

Miercuri, 14 martie, Baza 3 Logistică „ZARGIDAVA” din Roman și-a primit noul comandant. Vă reamintim că, după scurta comandă a doamnei colonel doctor Maria Tița, prima femeie comandant de garnizoană din Moldova,  U.M. 01144 Roman a avut un  comandant interimar, colonelul Felician Farcaș. Miercuri, în cadrul unui ceremonial militar, a fost numit noul  comandant al Bazei 3 Logistică „ZARGIDAVA” și – implicit – al Garnizoanei Roman.

Ordinul de zi al Șefului Marelui Stat Major a fost citit de către generalul de brigadă Vlad Gheorghiță, comandantul Diviziei 2 Infanterie Getica.

Ceremonialul a mai cuprins predarea-primirea  drapelului de luptă și a comenzii către noul comandant al unității militare, colonelul Petre Croitoru. El este de origine constănțean, are 50 de ani și înainte de veni la Roman a fost ofițer activ în cadrul Brigăzii 9 Mecanizate ”Mărășești”. Ceremonialul s-a încheiat cu defilarea Gărzii de onoare.

La eveniment au participat și primarul Romanului, Lucian Micu, secretarul primăriei și directorul Poliției locale. (D. AILINCĂI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.