Baiatul lui Ioan Munteanu, secretar de stat la MTS

pietricica turism

Cum anticipam aici, în momentul când Ioan Munteanu accepta să preia coordonarea organizației Neamț a PSD, după ce și-a dat demisia din Parlament, devotamentul față de partid i-a fost răsplătit. Premierul Viorica Dăncilă l-a numit miercuri dimineața pe Remus Munteanu, fiul fostului deputat de Neamț, în funcția de secretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului. Decizia poate fi găsită în Monitorul Oficial.

Cum noul secretar de stat nu s-a făcut remarcat printr-o activitate de partid deosebită, singura explicație a acestei numiri vine pe linie politică, el ocupând o funcție atribuită județului Neamț.

Trebuie, totuși, să remarcăm că, în acest caz, există o legătură între noul job și o activitate trecută, Remus Munteanu jucând fotbal, pe postul de portar, la un nivel acceptabil. La un moment dat, a jucat chiar în Liga a IV-a franceză, la echipa Paris Fotbal Club. După această aventură din 2001, el declara că-și va deschide o mică afacere, care s-a materializat în promovarea rețelei Zapp. (V.B.)

1 COMENTARIU

  1. Sunt ferm convins ca numrea in functie a lui Munteanu Remus s.a facut strict pe criterii de performanta si fara ABSOLUT nici o legatura cu faptul ca este fiul…tatalui sau.
    Hai Romaniaaaa !!! …ca pe stadion (!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.