Acasă Actual Horoscop 8-14 martie: Soarele și Jupiter oferă zile frumoase

Horoscop 8-14 martie: Soarele și Jupiter oferă zile frumoase

Iisus Hristos s-a întrupat pentru a înlocui teama prin iubire. În loc să se teamă de acest Dumnezeu îngrozitor, omul îl poate iubi, se poate cuibări lângă El, ca pe lângă un Tată. Această iubire, această tandreţe faţă de Dumnezeu ca faţă de un Tată pentru care toate fiinţele umane sunt fii şi fiice, este ceea ce Iisus a adus nou.

* Berbec

Perioada 8-14 martie este una deosebită pentru Berbeci în ce privește banii lor. Începând cu 9 martie, Pluton formează un unghi foarte bun cu Soarele, oferind nativilor ajutor, prin intermediul unei persoane importante. Prezentarea, ținuta Berbecilor la serviciu sau la diferitele întâlniri se află sub necesitatea profesionalismului.

Soarele și Jupiter sunt sincrone pe 13-15 martie, cu efecte puternice pozitive în finanțele Berbecilor. Ei pot acum risca la bursă, pot solicita împrumuturi riscante ca dobândă.

Dragostea nu lipsește din viața lor, mai ales că, din 6 martie, Venus tranzitează zodia Berbecului. Femeile zodiei au acum ocazia să cumpere tot ce le înfrumusețează, ce le nuanțează unicitatea.

* Taur

Acei nativi care doresc un copil pot alege martie ca moment potrivit pentru conceperea lui. Din 12 martie, Soarele formează un unghi frumos cu Jupiter, planeta șanselor favorabile. Taurii care au ziua de naștere pe 1 mai, ± 5 zile, vor avea spor financiar până aproape de sfârșitul anului 2018.

Colaborările nativilor sunt sub semnul fast al lui Jupiter, astfel că Taurii, fie că sunt avocați, consultanți, agenți de publicitate sau publiciști, vor avea ocazia să închege o relație de colaborare foarte importantă. Venus oferă note discordante erotice, ceea ce le poate aduce confuzie unora din Tauri. Se recomandă păstrarea unei atitudini distante, reci față de persoane interesate să obțină avantaje de pe urma nativilor.

* Gemeni

Casa relațiilor cu ceilalți este vizitată de Marte, începând cu 10 martie. Marte realizează un unghi benefic cu Uranus, ceea ce aduce Gemenilor un partener ideal. Acest aspect poate fi pe plan profesional sau pe plan personal, chiar în ambele situații. Saturn și-a luat mâna kharmică de pe Gemeni o perioadă, astfel că nativii pot avea încredere în partenerii lor. Din nou, se apropie o perioadă în care nu se recomandă achiziții sau reparații de electronice sau electrocasnice. Telecomunicațiile pot avea de suferit din cauza unui Mercur întors pe dos. Există riscul pierderii telefonului sau a ochelarilor.

* Rac

Dragoste, creativitate, distracție, toate acestea vin pentru Raci în perioada 12-15 martie. Soarele tranzitează Casa iubirii și a creativității lor, formând, în același timp, un unghi frumos cu Jupiter. Nativii au de ce să se bucure, iar orice încercare a unor persoane de a-i necăji trebuie oprită fără menajamente.

Marte tranzitează Săgetătorul până pe 17 martie, aducând multe sarcini de rezolvat la serviciu. Concentrarea pe aceste sarcini va dezvolta Racilor abilități pentru a face față oboselii și stresului. Se pare că acest ”antrenament” este necesar. Nu se știe ce vremuri vor veni!

Tranzitul lunar îi poate destabiliza emoțional pe unii dintre Raci în aceste zile.

* Leu

Investițiile în proprietăți reprezintă una din acțiunile importante ale Leilor în 2018. Jupiter vine în sprijinul lor pentru a achiziționa o locuință spațioasă sau pentru a închiria un imobil, la un preț foarte bun.

Intervalul 12-15 martie este deosebit pentru Lei. Familia lor este foarte importantă pentru ei în această perioadă. Jupiter se aliniază cu Soarele acum, oferind șanse deosebite Leilor.

Casa veniturilor le aduce nativilor resursele necesare ca să nu se simtă presați de cheltuieli sau necesități.

Din 9 martie, se simte sincronizarea dintre Soare și Pluton, care va fi perfectă pe 11 martie. Nativii nu au motive decât de veselie și bucurie.

* Fecioară

Soarele și Jupiter oferă trei zile speciale, 13-15 martie. Fecioarele au acum ocazia de a lucra perfect cu partenerul lor de viață sau la serviciu. Orice proiect în care este implicată comunicarea va fi ușor de realizat. Nativii care lucrează în web media au succes pe blog, vlog, cu site-ul pe care îl administrează. Lumea va fi mai interesată de ce transmit, de modul cum o fac Fecioarele.

Au nevoie de controlul medical de rutină. Nimic important, dar astrele le favorizează verificarea sănătății. Iar dacă investigațiile descoperă ceva în neregulă, este momentul optim pentru ca Fecioarele să înceapă un tratament. Pentru început, se recomandă tratamentele preponderent naturiste și bazate pe credință în Dumnezeu.

* Balanța

Venus aduce distracția acasă la Balanțe. Nativii nu trebuie să devină stresați, pentru că trebuie să facă ordine, mâncare etc. Invitații, chiar și blatiștii, vor fi decenți, aducând cu ei alunele și berea. Iar curățenia va fi sau nu observată.

Unii dintre nativi pot porni în căutarea unui loc de muncă, în vânzări sau să devină proprii lor șefi.

Soarele și Jupiter se vor sincroniza pe 13-15 martie. Managerii zodiei pot face acum noi angajări, recrutări. Cei cu dare de mână să caute acum babysitter, grădinar, asistent personal.

Soarele susține, puțin paradoxal, intrarea în șomaj a nativilor care doresc o perioadă de meditație sau pentru cei care nu mai suport serviciul actual.

* Scorpion

Nicio planetă nu are mișcare retrogradă în prima decadă a lui martie, ceea ce este, într-un anume fel, neobișnuit, dar nu imposibil. Soarele și Pluton se vor sincroniza pe 11-12 martie, ceea ce deschide Scorpionilor posibilitatea de a întâlni persoane importante. Pluton reprezintă oameni puternici, astfel că Scorpionii au șanse mari să primească tot ce cer de la un asemenea personaj.

Tot pe 11-12 martie, Marte și Uranus vor fi în armonie. Nativii care au nevoie de o locuință sau vor să vândă/ să cumpere proprietăți pot alege acest moment să o facă.

Prezentarea ideilor noi se poate realiza cu succes între 13-14 martie, când Jupiter și Soarele oferă tot ce au mai benefic și avantajos nativilor tuturor zodiilor.

* Săgetător

Venus tranzitează Berbecul până pe data de 30 martie, ceea ce reprezintă un avantaj și pentru Săgetători, deoarece au de partea lor același element, Focul.

Între 13-15 martie, Jupiter și Soarele se vor sincroniza, asigurând nativilor condițiile optime pentru întâlniri secrete, confidențiale. Aceste întâlniri, dacă au loc în această perioadă, nu trebuie divulgate nimănui. Tot acum trebuie exploatate la maximum întâlnire de afaceri, iar, dacă nu au fost programate pentru acest interval, să se refacă programările.

Venus în Berbec ajută la creșterea stimei de sine a Săgetătorilor, oferindu-le șansa de a fi iubiți, doriți mai mult decât de obicei.

* Capricorn

Banii sunt ideea principală pe care nativii o pot susține în aceste zile. Soarele formează un unghi optim activităților financiare, cu Pluton, între 11-13 martie. Pentru Capricorni, acum este momentul de a se întâlni cu persoane puternice, dispuse să finanțeze afaceri, idei de afaceri, invenții.

Soarele și Jupiter își unesc forțele pe 13-15 martie, aducând vești despre finanțe, bani, contracte. Este perioada optimă pentru semnarea unor contracte, a unor lucrări de recepție.

Marte tranzitează Săgetătorul, astfel că lucrările din culise au șanse mari de reușită. Detaliile proiectate acum vor oferi succes nativilor care au avut răbdarea să le creioneze.

* Vărsător

Pluton vizitează Casa culiselor, a acțiunilor din umbră în perioada 11-13 martie. Soarele se află în conjuncție cu Pluton tot în aceste zile, astfel că Vărsătorii trăiesc unele situații sinonime cu lumea din umbră a spionajului. Discuțiile secrete avute în această perioadă nu trebuie dezvăluite altora.

Firea lor aventuroasă va fi excitată la maximum de această conjunctură astrală, iar surplusul de hormoni trebuie consumat. Nativii cunosc mai bine cum pot face asta.

Pe 13 martie, Soarele și Jupiter se vor alinia. Soarele va lumina Casa venitului câștigat a Vărsătorilor, iar Jupiter va tranzita Casa onorurilor, a premiilor și realizărilor Vărsătorilor. Cum nu se poate mai bine!

* Pești

Soarele și Pluton aruncă semnale comerciale către Pești, care pot cumpăra sau vinde, la prețuri avantajoase pentru ei, cam tot ce le trece prin cap. Pluton deschide calea amiciției pentru Pești. Ei pot întâlni o persoană cu bani, care le va deveni apropiată în afaceri sau le va susține unele idei. Pe 12 martie, influența astrală susține activitățile Peștilor legate de bani.

Soarele și Jupiter se află în armonie pe 13 martie. Nativii își pot programa pentru această zi întâlnirea cu o persoană importantă pentru a-i cere ajutorul. De asemenea, perioada 13-15 martie este fastă pentru călătorii în străinătate. Toate proiectele de publicistică și difuzare sunt acum susținute de astre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here