Chitite din Primărie- episodul I

Un drum european spre infrastructura turistica de pe Cozla

Pentru că pe noi tot nu ne citește nimeni ( vorba primarului), iar cine ne citește oricum nu este demn decât de disprețul autorității locale, vă semnalăm, mult stimate și iubite Dragoș Chitic următorul aspect, asupra căruia vă rugăm respectos să vă aruncați privirea de ales al poporului.

Gura lumii care bea doar apă minerală cu lămâie și citește presa care contează vorbește că ar exista o țeavă, cu plecare din strada Ștefan cel Mare spre muntele Cozla, țeavă care are următoarele caracteristici: 3.150 m lungime, este din PEHD 80 SDR 11, cu Dn de 90 mm. La nivel de bârfă, se spune că respectiva țeavă ar fi, de fapt, o conductă prin care ar trebui să circule gaz metan, dar, din varii motive, ea nu este cuplată la rețeaua de gaze naturale de pe Ștefan cel Mare.

Rugăm respectos, încă o dată, pe dl. primar să ne spună la ce folosește conducta, de când a fost introdusă în sol de-a lungul drumului care urcă pe platou, care sunt costurile cu care s-a făcut această lucrare și care sunt beneficiile orașului.

Cumva lipsesc banii, deși ne aflăm în cea mai perfectă și normală guvernare? Sau este lipsă de voință administrativă, combinat fatal cu un interes în falimentarea unor firme care au obrăznicia să reziste, în ciuda celor care vor să devină stăpâni pe tot ce mișcă în zonă? (M.N.)

Vă rugăm respectos să considerați acest material ca o cerere de informații publice. Nu îndrăznim să sperăm că ne veți semnala și vinovații din cauza cărora această investiție stă îngropată în pământ, inclusiv în mandatul dumeavoastră, cel care ați adus normalitatea și valoarea în administrație.

One comment

  • Costel

    martie 20, 2018 at 9:08 am

    Este strigator la cer ce se intampla in Primaria PIATRA NEAMT,ca sa tii in societatile Consiliului Local,pensionari pe motiv ca au facut campanie Domnului Primar ,a adunat semnaturi ,cu toate ca in campania electorala s-a strigat sus si tare ca se vor crea locuri de munca si se vor ocupa ca cei tineri sa aiba locuri de munca pentru a nu pleca din tara.
    RUSINE PNL!

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *