Chitite din Primărie – episodul IV

Pentru că pe noi tot nu ne citește nimeni (vorba primarului), iar cine ne citește oricum nu este demn decât de disprețul autorității locale, vă semnalăm, mult stimate și iubite Dragoș Chitic, următorul aspect, asupra căruia vă rugăm respectos să vă aruncați privirea de ales al poporului.

Prin planurile de dezvoltare ale Primăriei, se vorbește despre rezolvarea aglomerației din zona Pieței Mari. Se remarcă uşor intenţia de a construi o parcare etajată de mari dimensiuni şi, nici nu se putea altfel, încă un sens giratoriu. Faţă de astfel de intenţii, ca şi multe altele, rostogolite în cascadă, împachetate sau nu în planuri grandioase, dacă edilii noştri procură şi fonduri, ne-am ars. Fiindcă Piatra Neamţ are proasta reputaţie de-a face banii praf.

Până atunci, să remarcăm că între viziunea Chitic și echipa și viceprimarul Bogdan Gavrilescu, viitor candidat al PMP la primărie, dacă nu îi veți lua locul chiar dumneavoastră în respectivul partid, apare o discrepanță. Dl viceprimar ne-a declarat: ”Sincer, eu văd ca mall-ul să se întoarcă la destinația inițială”.

Cum, în istoria Moldovei, până la Ștefan, Bogdan a urmat după Dragoș, credeți că este posibil să vedem mașini parcate pe clădirea răsărită peste Cuejdi după o idee a lui Ion Rotaru? (M.N.)

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.