Acasă Actual Horoscop 29 martie – 4 aprilie: Răbdare, detașare și atenție la documente!

Horoscop 29 martie – 4 aprilie: Răbdare, detașare și atenție la documente!

«Scăderea memoriei, oboseala generală, starea de somnolenţă sau insomnia, durerile de cap cronice, ameţelile, depresiile, psihozele şi nevrozele cu sentimentul de neîncredere, refugiul ”în sine”. Acestea sunt deosebit de periculoase la vârsta copilăriei şi cea a adolescenţei. Dezvoltarea în continuare a acestei stări primare de ”preboală” conduce la dezorientarea sistemului imunitar, cu toate urmările ce decurg de aici: procese tumorale, bolile sistemului endocrin, urogenital, cardiovascular etc. De aceea, una dintre problemele stringente de igienă din ultimul timp o reprezintă înlăturarea tuturor urmărilor nocive posibile pentru sănătatea omului. La ora actuală, singura soluție pentru a ne feri de aceste câmpuri periculoase o reprezintă folosirea mijloacelor de protecție bioinformațională, care pot fi de natură tehnică sau de natură spirituală» – Victor Jalo, cercet. şt. Centrul de Tehnologii Bioinformaționale, Compania NEOTEK.

* Berbec

Marte tranzitează Casa faimei și a onorurilor Berbecilor. Nativii care lucrează în vânzări pot reveni la clienții mai vechi fără a se face de râs sau fără a fi considerați disperați. Unii din clienți chiar le vor mulțumi pentru că și-au amintit de ei. Berbecii care doresc schimbare au numeroase ocazii până pe 15 mai să schimbe angajatorul, colaboratorii sau parteneriate. Orice ar alege, vor fi apreciați și recunoscuți pentru profesionalismul lor.

Pe 31 martie, Saturn tranzitează Casa faimei și a onorurilor lor, ceea ce face ca Luna Plină să nu fie ușoară, ca de obicei. De altfel, Saturn presează asupra Soarelui, care tranzitează Berbecul. Încâlceli juridice, relaționale, personale.

* Taur

Rațiunea, gândurile nativilor sunt dirijate către studiu, către explorare, către călătorii, datorită prezenței lui Marte în Capricorn. Călătoriile vor fi în centrul atenției la sfârșitul lui martie și în prima decadă din aprilie.

Luna plină din 31 martie, o ”lună albastră”, va apărea sincron cu intrarea lui Venus în Taur. Romantism de calitate superioară pentru Tauri. Iar pentru unii dintre ei, sex intens.

Venus în Taur pregătește și scena pentru o experiență deosebită în luna aprilie. Taurii vor fi pe această scenă alături de alte personaje. Între 10-12 aprilie, astrele favorizează romantismul în toate formele sale. Nativii își pot face planuri de pe acum.

* Gemeni

Marte continuă să lucreze pentru finanțele nativilor. Acum, există mai multe ocazii ca Gemenii să deblocheze, din punct de vedere legal, sume importante pentru ei. Aceste sume pot fi restanțe ale clienților sau sume poprite de stat fără un motiv solid.

Chiar dacă Mercur este retrograd și tranzitează Casa veniturilor câștigate a Gemenilor, sumele pe care le au de primit aceștia nu vor dispărea, ci doar vor întârzia. Răbdare!

Luna Plină, în Balanță din 31 martie, va aduce unii Gemeni în situația de a alege. Relația lor de dragoste va ajunge într-un punct în care vor trebui să plece sau să rămână. Indiferent de ce vor decide nativii, nu vor implicate sentimente de regret.

* Rac

Luna albastră din 31 martie tranzitează Casa de acasă și a familiei Racilor. Acei nativi care au nevoie de deplasare, de călătorie, pot alege weekendul prelungit 31 martie – 2 aprilie. Această Lună Plină formează un unghi dur cu Saturn. Pot apărea îngrijorări care privesc persoana iubită de Raci. Unii dintre ei vor fi deranjați de sentimentele pentru un ”fost”. Alții vor avea probleme cu gelozia partenerului lor, care vor fi geloși pe succesul Racilor. Nativii pot fi acuzați de neglijență financiară sau că nu acordă suficientă atenție partenerului. Unele acuze sunt adevărate, dar, cel mai adesea, susținute, amplificate de Saturn. Adevărul este undeva la mijloc.

Marte va tranzita Casa de acasă a Racilor. Este necesară o purificare a atmosferei în relațiile lor de dragoste, în afaceri și, în general, în toate relațiile lor.

* Leu

Mercur retrograd înseamnă un moment bun pentru Lei ca să se reconecteze cu persoane cu care nu s-au mai văzut de multă vreme. Prieteni, cunoștințe, parteneri, foști, toate aceste categorii intră aici. Casa locurilor străine, a persoanelor străine a Leilor este vizitată de acest Mercur retrograd. Se recomandă verificarea documentelor sau a CV-urilor, a scrisorilor de intenție, pentru a nu fi transmise cu erori.

Luna Plină din 31 martie, o altă ”lună albastră”, cade în Balanță. Soarele tranzitează Berbecul, deci Leii au de muncă și nu au timp sau oportunități de joacă. Aceste aspecte nu trebuie forțate. Oricum, progresele obținute acum se vor întâmpla mai repede, mai ușor, dacă Leii își dau acordul.

Venus, în Taur din 30 martie, va tranzita Casa onorurilor și a faimei Leilor.

* Fecioară

Luna Plină din 31 martie cade în Balanță. Casa finanțelor personale a Fecioarelor este luminată de această ”lună albastră” de la sfârșitul lui martie și începutul lui aprilie. Acum vor ieși la suprafață taxe neplătite, erori în sistemul financiar de stat care vor impun unora dintre nativi plata penalităților nemeritate. Cu calm, unii vor reuși să demonstreze erorile, dar nu toți.

Saturn și Marte vor forma un unghi dur cu Soarele, care tranzitează zodia Berbecului. Fecioarele care studiază acum vor avea parte de baftă și de eșec în același timp. Nativii care sunt profesori vor obține diplome de merit, dar nu vor fi recunoscuți.

* Balanță

Erorile care pot apărea în documentele nativilor se datorează și influenței lui Mercur retrograd. Mai bine mai puține hârtii finalizate în această perioadă, decât greșeli care pot ieși la suprafață peste luni de zile sau peste ani. Mercur, retrograd în Casa parteneriatului Balanțelor, va reduce sprijinul soțului, al soției nativilor, al partenerilor nativilor în planurile pe care aceștia și le-au propus. Pot apărea probleme legate de contracte. Se recomandă rezolvarea acestora, înainte de a continua.

Vizitele la stomatolog sunt susținute de conjuncția dintre Marte și Saturn, ambele tranzitând zodia Capricornului.

Luna Plină, în Balanță din 31 martie, pune accent pe visele și dorințele nativilor.

* Scorpion

Venus alunecă în Taur din 30 martie, aplanând conflicte, calmând apele tulburi pe care navighează acum Scorpionii. Afacerile lor sunt profitabile, cu condiția ca nativii să discute până când toate părțile sunt avantajate. Nu se recomandă favoritisme în parteneriatele de afaceri ale Scorpionilor, mai ales că Venus aduce o notă de echitate, de echilibru, chiar și de romantism. Unii dintre nativi pot chiar înfiripa ceva cu unii din noii parteneri de afaceri. Ceva fierbinte.

Luna Plină din 31 martie cade în Balanță. Detașarea este cuvântul de ordine pentru Scorpioni. Unii din ei sunt urmăriți de o persoană de gen opus, care îi dorește. Detașare!

* Săgetător

Marte și Venus reprezintă o combinație clasică în astrologie, iar aceasta  încă mai produce efecte și pe 31 martie pentru Săgetători. Scântei în dragoste, atracții fatale sunt doar două din modurile în care ceva clasic în astrologie îi poate ”lovi” pe unii dintre nativi.

Pe 31 martie, Luna Plină în Balanță face puțină curățenie în relațiile lor apropiate. Săgetătorii vor sesiza intenția de trădare a unui prieten, astfel că vor trebui să se detașeze repede de acesta.

Unii Săgetători vor scrie un cec valoros pentru unul din copiii lor.

Această Lună Plină le poate aduce Săgetătorilor o invitație la o adunare de partid sau la un eveniment cu multe persoane.

* Capricorn

Marte în Capricorn favorizează satisfacerea capriciilor nativilor, iar aceștia au la dispoziție încă vreo două săptămâni pentru asta. Un alt aspect al lui Marte în această perioadă este, pentru Capricorni, satisfacerea viciilor. Și nu vor duce lipsă de bani sau alte mijloace pentru a merge pe această cale.

Luna Plină din 31 martie pune accent pe cariera lor. O chestiune profesională va atinge acum un punct culminant, iar Capricornii pot primi o șansă de promovare sau o ofertă mai bună de la o firmă concurentă. Saturn și Marte ”veghează” asupra acestei oferte, astfel că nativii se pot aține de la a face schimbări de job.

* Vărsător

Luna Plină din 31 martie luminează Casa înțelepciunii și a progresului Vărsătorilor, care au nevoie de o așa conjunctură astrologică pentru a parcurge etape de evoluție într-un ritm alert.

Vărsătorii sunt predispuși la oarecare lene în evoluție, iar astrele le accelerează ritmul într-un mod facil.

Saturn și Marte se află acum în conjuncție, dar cu efecte adverse față de Luna Plină. Aceste două planete tranzitează zodia Capricornului în Casa activităților secrete. Vărsătorii nu vor avea situații ușoare sub această Lună Plină, iar secretele le vor deturna atenția de la probleme importante.

Călătoriile îndepărtate sunt cele mai afectate de combinația Luna Plină – Marte – Saturn. Mercur retrograd are tendința de a mări gradul de dificultate în deplasări.

* Pești

Luna Plină cade în Balanță pe 31 martie și va aduce o situație financiară la un punct culminant nedorit de nativi. Această Lună Plină cade în Casa banilor altor persoane a Peștilor. Unii din creditorii lor își vor cere datoria înainte de termen, alții vor dori o majorare a dobânzii. Posibil ca un client al nativilor să declare faliment sub Luna Plină, lăsând o datorie mare, neonorată către Pești.

Venus, în Taur din 30 martie, îi poate bucura pe majoritatea nativilor care doresc o experiență plăcută cu partenerul lor.

Starea lor de sănătate e influențată de combinația Marte-Saturn, de la sfârșitul lui martie și începutul lui aprilie. Peștii au nevoie de aer curat, tratament cu ozon, fumătorii să renunțe la acest viciu, iar cei care lucrează în medii toxice să ia un concediu de vreo 5 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here