La Roman, abia s-a încheiat Târgul de Mărțișor că începe Târgul de Paște!

pietricica turism

Consiliul Local Roman a aprobat, într-o ședință extraordinară, un nou Acord de colaborare între Municipiul Roman și Club Sportiv Municipal Roman, în vederea organizării Târgului de Paște. Acesta se va desfășura începând de luni, 26 martie, de la ora 7:00 până sâmbătă,  7 aprilie, la ora 16:00, în Piața Roman-Vodă, pe esplanada statuii lui Roman Mușat și în parcarea din fața Colegiului ”Roman-Vodă”.

“Activitatea va începe de săptămâna viitoare, pentru a prinde și Săptămâna Mare a credincioșilor catolici, și va dura până în după-amiaza sâmbetei Paștelui. Ne dorim să vină cât mai mulți comercianți la târgul nostru care, pe lângă produsele tradiționale, să aibă o gamă diversificată de produse și să care să ofere romașcanilor servicii de comerț civilizat”, a spus primarul Romanului, Lucian Micu.

Comercianții își vor desfășura activitatea în cele 21 de căsuțe puse la dispoziție de primărie (care au rămas pe esplanadă de la Târgul de Mărțișor…), achitând o “taxă de participare la eveniment în cuantum de 1.200 lei/căsuţa”.

Contra unei “taxe de participare de 800 lei” comercianții și-ar putea  amplasa un chioşc sau o tonetă ambulantă sau cort care să ocupe o suprafață de maximum 9 m2. (D. AILINCĂI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.