Săgeţi de la Carmen Saeculare către Teatrul Tineretului

Gala Festivalului Naţional Florile Ceahlăului se va ţine la Casa de Cultură din Târgu Neamţ şi nu la Piatra Neamţ, cum ar fi normal. Motivul îl reprezintă lipsa unei săli adecvate pentru a găzdui o astfel de manifestare. Deşi şefa Centrului pentru Cultură şi Arte Carmen Saeculare spune că ar fi fost mai potrivit ca festivalul, ce se va desfăşura pe parcursul a două zile şi, mai ales, gala laureaţilor acestui festival să aibă loc la Teatrul Tineretului, acest lucru s-a dovedit a fi imposibil. Carmen Nastasă spune că s-a oferit chiar să achiziţioneze toate biletele pentru spectacolele din cursul dimineţilor celor două zile pentru a primi sala teatrului însă nu s-a ajuns la nicio înțelegere.

Deşi suntem două instituţii ale Consiliului Judeţean, eu nu pot să fac regulile celor din Teatrul Tineretului”, a spus Carmen Nastasă, director Centrul pentru Cultură şi Arte Carmen Saeculare Neamţ.

În acelaşi context Carmen Nastasă a precizat că cea mai potrivită sală pentru activităţile centrului pe care îl conduce ar fi cea a Casei de Cultură din Piatra Neamţ dar, deşi a insistat pe lîngă preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, nu s-a reuşit un transfer de la sindicate, proprietarii Casei de Cultură către Consiliul Judeţean. (E.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.