Vineri se decide organizarea unui nou concurs pentru ocuparea postului de manager al SJU Neamţ

pietricica turism

Consiliul de Administraţie (CA) al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Neamţ se va întruni vineri (16 martie) dimineaţă într-o nouă şedinţă. Pe lângă discuţiile curente aflate pe ordinea de zi, se va lua în dezbatere şi se va parafa organizarea unui nou concurs pentru ocuparea funcţiei de director al celei mai mari unităţi sanitare din judeţ, unitate aflată în subordinea directă a Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ. Până la stabilirea datei când va avea loc concursul pentru postul respectiv, medicul Cristina Atănăsoaie-Iacob va rămâne în continuare la conducerea spitalului.

“Vineri, 16 martie se va întruni Consiliul de Administraţie. Tot atunci se va decide organizarea unui nou concurs pentru postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. Data concursului va fi stabilită ulterior. Deocamdată doamna doctor Atănăsoaie va rămâne manager interimar până la expirarea termenului de 6 luni, aşa cum prevede legea. Cât priveşte situaţia economico-financiară a unităţii, putem spune că există nişte minusuri, dar în perspectivă, pentru că acestea se vor regla la următoarea rectificare bugetară care va avea loc în vară. În momentul de faţă există suficiente fonduri atât pentru salarii, cât şi pentru medicamente şi materiale sanitare şi de curăţenie”, a precizat Octavian Tărăntuş, preşedinte al CA al SJU Neamţ şi consilier al preşedintelui CJ Neamţ.

Organizarea unui nou concurs pentru ocuparea postului de manager al SJU vine după ce la ultimul examen anunţat pentru acelaşi post (în data de 02.03.2018)  nimeni nu s-a arătat doritor să-l ocupe. Cât priveşte fondurile alocate pentru buna desfăşurare a activităţii la SJU Neamţ, în anul 2018, din bugetul judeţului vor pleca către unitatea amintită 11.000.000 lei. (E.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.