Ceremonie de învestire la Prefectura Neamţ

Doru Ungureanu a fost instalat în funcția de subprefect al judeţului Neamţ vineri, 13 aprilie. La ceremonie au participat prefectul Daniela Soroceanu, vicepreședintele CJ Neamț, Ioan Asaftei, fostul subprefect, Iulian Jugan şi șefi ai serviciilor deconcentrate.

Doru Ungureanu a depus jurământul, după ce secretarul de stat MAI, Dan Mihai Chirică, prezent din partea Guvernului la ceremonia de învestire, a dat citire Hotărârii de Guvern de numire în funcție.

“Îmi propun ca împreună cu doamna prefect Daniela Soroceanu să-mi îndeplinesc toate atribuțiile legale și să reprezint instituția cu maximă responsabilitate, printr-o colaborare benefică cu șefii instituțiilor descentralizate”, a spus Doru Ungureanu, în scurtul său discurs de după învestire.

Fostul  subprefect, Iulian Jugan, a mulțumit pentru colaborarea fructuoasă cu funcționarii Instituției Prefectului, pentru colaborarea cu prefectul Daniela Soroceanu, dar și pentru buna colaborare pe care a avut-o cu foștii prefecți ai județului Neamț, Niculina Dobrilă și Vasile Panaite. (E.C.)

pietricica turism

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.