Concurs de matematică la liceul din Vânători-Neamţ

Sâmbătă, 28 aprilie, la Liceul Tehnologic “Arhimandrit Chiriac Nicolau” din comuna Vânători-Neamţ se va desfăşura etapa judeţeană a Concursului Naţional de Matematică “Şi eu pot fi bun la mate”, la care vor participa 216 elevi din toate şcolile din judeţ. Competiţia este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ, în parteneriat cu liceul din Vânători-Neamţ.

“Pentru buna desfăşurare a concursului am primit sprijin din partea primăriei, în special a doamnei primar, care va asigura masa tuturor elevilor participanţi, a profesorilor însoţitori şi a evaluatorilor la un restaurant din comună. Totodată, tot cu sprijinul primăriei, vor fi organizate activităţi extraşcolare, alături de cadrele didactice din liceu, la Schitul Vovidenia, Casa Mihail Sadoveanu şi Muzeul Visarion Puiu, la Mănăstirea Neamţului, Grădina Zoologică şi la sediul Parcului Natural Vânători-Neamţ. Premierea elevilor va avea loc în aceeaşi zi la sediul Parcului Natural din comună. De asemenea, angajaţi ai Poliţiei Locale din comună ne vor însoţi pe tot traseul. Suntem onoraţi că şcoala noastră a fost desemnată de către ISJ Neamţ, pentru organizarea acestui concurs. Mulţumesc primăriei şi consiliului Local din comună, pentru implicare şi sprijin financiar, în toate activităţile pe care le derulăm la şcoala noastră. Liceul nostru va fi reprezentat la acest concurs de către 11 elevi. Avem cadre didactice implicate la obiectul matematică”, ne-a declarat prof. Sabina Petrariu, directorul liceului din Vânători-Neamţ.

Liceul din Vânători-Neamţ a avut mai multe succese în ultimi doi ani la acest concurs, obţinând prin elevii şcolii, următoarele premii:

  • În anul şcolar 2015-2016 – premiul I obţinut de clasa a V-a; menţiuni obţinute de clasele a IV-a, a VI-a şi a VII-a; locul III la etapa naţională desfăşurată la Cluj.

  • În anul şcolar 2016-2017 – la etapa judeţeană premiul I obţinut de clasa a IV-a şi clasa a VI-a, rezultate ce i-au propulsat să participe la etapa naţională, unde clasa a IV-a a obţinut premiul III, iar clasa a VI-a a obţinut menţiune. (C.T. STURZU)

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.