Incompatibilități marca Grăpinoiu-Soroceanu: Mircea Ciudin

În atenția Instituției Prefectului județului Neamț, spre amabila și competenta analiză a doamnei prefect Daniela Soroceanu;

Spre știință și competentă analiză, doamnei Maria Cătălina Grăpinoiu, secretar al județului Neamț

Mesagerul de Neamț a analizat cu deosebită bucurie modul în care a fost emis ordinul de prefect nr. 119/26.04. 2018 privind încetarea mandatului de consilier județean și, pe cale de consecință, de vicepreședinte al instituției, în beneficiul domnului Laurențiu Cristinel Dulamă. Motivul: soția acestuia are, pe firma în care este asociat, un contract cu S.C. Apa Serv S.A., societate a Consiliului Județean Neamț. Potrivit analizei secretarului Consiliului Județean, întărită apoi prin ordin al prefectului de Neamț ne aflăm în situația despre care putem vorbi incompatibilitate.

Având în vedere toate acestea vă rugăm să analizați cu aceeași celeritate dovedită în cazul Dulamă, următoarea situație:

Mircea Ciudin , consilier județean, este administrator la societatea Racordex S.R.L. din Bălțătești, care declară obiect de activitate fabricarea de obiecte de cauciuc, ceea ce ar presupune un contract cu Apa Serv S.A., societate a Consiliului Județean, fdacă aceasta pretează în comună. În aceste condiții credem că înlocuirea numelui domnului Dulamă cu domnul Ciudin , a numelui firmei soției domnului Dulamă cu firma domnului Ciudin ar scuti foarte mult timp la întocmirea actelor pentru încetarea mandatului de consilier județean al domnului Ciudin .

Nu credem că două instituții cu servicii juridice atât de competente ar putea să judece diferit asemenea cazuri.

Valentin Bălănescu

Vom reveni! Evident, rămâne întrebarea în cât timp nu vom mai avea Consiliu Județean și cui folosește acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.