Acasă Actual Directorul Spitalul Județean Neamț susține greva în Sănătate

Directorul Spitalul Județean Neamț susține greva în Sănătate

Dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, cea care, în calitate de manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, reprezintă și interesele patronatului, adică al ordonatorului principal de credite, este de partea personalului medical în chestiunea sporurilor. Mai mult de atât, se declară public de acord cu greva care fierbe la foc mic în Sănătate, anunțată să dea în clocot începând cu 26 aprilie (detalii aici).

Dr. Atănăsoaie Iacob a reacționat la articolul ”Sănătatea intră-n grevă!”, publicat de Mesagerul de Neamț, și, într-un comentariu postat pe Facebook, spune că: ”Din păcate e singura soluție”.

Nu este pentru prima oară când managerul interimar al SJU Piatra Neamț susține ideea de grevă ca ultimă soluție pentru rezolvarea nemulțumirilor din Sănătate. După ce medicii din spital au amenințat că nu mai fac gărzi, pentru că li s-a tăiat cu 25 de procente sporul de 100%, dr. Cristina Iacob Atănăsoaie a declarat că ”Este o situație de criză” și că ”Numai lupta sindicală poate rezolva această problemă” (detalii aici). (C.I.)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here