Fotoreportaj – Ștrandul Piatra Neamț în zi de sărbătoare

A treia zi de Paște, temperaturi de 20 de grade și un ștrand pierdut printre hârtii de preluare de la fostul administrator. Cam așa arată cel din Piatra Neamț, marți, 10 aprilie 2018, cu câteva săptămâni înainte de deschiderea sezonului estival. Singurii care păreau că se agită în privința obiectivului ce ar fi trebuit să fie un brand turistic al municipiului Piatra Neamț, erau Vasile Popescu, consilier al primarului Chitic și șeful de la Patrimoniu, Puiu Fecic, rătăciți și ei printre gunoaie, toalete închise sau nefuncționale dar cu o mulțime de bune intenții declarate.

După spusele consilierului Vasile Popescu, de vină pentru starea deplorabilă a ștrandului ar fi tergiversarea procesului de predare – primire a obiectivului de către fostul administrator, firma Rocom, proces care a întârziat atât lucrările de amenajare cât mai ales angajarea personalului care să întrețină și să curețe ștrandul. (E.C.)

N.R.: Pe 20 aprilie este anunțată licitația pentru spațiile din ștrand. Caietul de sarcini nu este, deocamdată, disponibil pentru toată lumea. De ce? Probabil de ină este tot Rocom…Pe cât facem pariu că viitorii câștigători cunosc deja amănuntele?

One comment

  • Andrei

    aprilie 10, 2018 at 8:49 pm

    Nu foisor lego. Ci foisor model Ikea. 50 de piese pe care trebuie sa le monteze turistii sau cetatenii cand vin la gratar. Unde ar fi placerea de a face un gratar dupa ce muncesti sa montezi un foisor ?

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *