Horoscop 19-25 aprilie: Zile cu întâlniri și contracte importante

Grupul interguvernamental pentru schimbări climatice al ONU estimează că, până în anul 2100, între un miliard şi trei miliarde de oameni vor suferi de lipsa apei. Încălzirea globală va spori procesul de evaporare şi va reduce dramatic ploile – este vorba de o scădere cu 20% în Orientul Mijlociu şi Africa de Nord. În aceste regiuni, cantitatea de apă disponibilă pe cap de locuitor se va înjumătăţi, probabil, până la jumătatea secolului” – Ban Ki-Moon, Secretarul General al ONU, discurs la conferinţa de la Bali privind schimbările climatice, 12 decembrie 2007.

* Berbec

Reputația, consolidarea carierei și rezultatul acestora – banii – se fundamentează pe 23-24 aprilie. Marte și Jupiter își combină acum influențele, generând productivitate pentru inițierea acțiunii sau a unui start-up. Zile bune pentru semnarea de contracte sau pentru o întâlnire de afaceri importantă, pentru lansarea unei campanii publicitare.

Venus va tranzita constelația Gemenilor începând cu 24 aprilie. Chiar dacă aprilie este o perioadă în care atenția astrelor este concentrată asupra profesiei și a banilor Berbecilor, din 24 nativii pot spera și la romantism.

Starea lor de sănătate se află sub influența lui Venus, astfel că Berbecii pot avea probleme urologice sau de natură sexuală.

* Taur

Jupiter și Pluton vor străluci deasupra Taurilor. Nativii care doresc să semneze pentru lucrări de recepție sau dacă doresc să se căsătorească nu au motive de amânare, cu Jupiter și Pluton care lucrează sincron.

Taurii care doresc să trăiască într-o țară străină au acum posibilitatea de a mai construi ceva din puzzle-ul lor mintal privind această schimbare a vieții. Din 18 aprilie, Soarele și Uranus sunt aliniate, oferind nativilor știri de la familia lor dinafara țării, dar și oportunitatea unui apartament de închiriat.

Venus tranzitează constelația Taurului până pe 24 aprilie, timp suficient pentru nativi de a trăi viața amoroasă la maximum, fără inhibiții.

Marte și Jupiter oferă o zi formidabilă pe 23 aprilie!

* Gemeni

Jupiter și Pluton aduc plus valoare Gemenilor, în aprilie, dar și după aceea. Jupiter tranzitează Casa muncii Gemenilor, iar Pluton tranzitează Casa banilor altor persoane. Există, deci, condiții ca afacerea nativilor să se deruleze repede, serviciile oferite de aceștia să fie la mare căutare. În afaceri, pot face unele mișcări decisive, până pe la jumătatea lui iunie.

Tranzitul Lunii Noi se află sub presiunea lui Marte și a lui Pluton până prin 24 aprilie. Obligațiile financiare ale Gemenilor trebuie stinse acum, iar unele planuri legate de viața socială vor trebui amânate. Cu toate acestea, ieșirile ”ca între băieți” sunt binevenite. Pentru doamnele și domnișoarele zodiei, lucrurile sunt puțin mai complicate.

* Rac

Marte și Saturn tranzitează Casa parteneriatelor Racilor. Atenția nativilor este îndreptată cum asupra banilor, iar viața lor ar putea deveni puțin mai ușoară. Un moment de relaxare pentru Raci ar putea veni din 25 aprilie, când Venus în Taur lasă loc interpretărilor plăcute ale vieții. Casa distracției este luminată acum de Venus, relațiile sociale ale Racilor au de câștigat. La un moment dat, Soarele îi va relaxa complet, nativii dorind doar să fie răsfățați. Chestiune care are mari șanse de reușită, datorită unui Soare ferm pe această poziție.

Saturn se îndreaptă către Casa căsătoriei Racilor. Cei care doresc unirea destinului cu cineva drag pot începe a se gândi la detalii.

* Leu

Călătoriile inițiate în această perioadă de nativi se pot dovedi dificile, din cauza lui Pluton care face un unghi dur cu Luna. Leii au acum ocazii favorabile de a aplica la o facultate din străinătate sau pentru obținerea unui grant universitar.

Venus, în Taur până prin 24 aprilie, dă ocazia Leilor să prezinte lucruri, idei, proiecte care vor fi apreciate de colegii lor sau de VIP-uri.

Marte și Jupiter își sincronizează eforturile, pentru ca Leii să aibă parte de o zi deosebită pe 23 sau 24 aprilie. Leii care lucrează în domeniul radiodifuziunii sau al publicisticii au acum o mulțime de uși deschise pentru tot ce înseamnă activitatea lor.

* Fecioară

Marte și Jupiter aduc profit tuturor eforturilor depuse de nativi pe 23-24 aprilie. Aceste două planete au acum suficientă forță pentru a scoate din carapacea lor persoanele conservatoare din Fecioară. Numai ca acestea să dorească să vadă mai mult decât propriul univers.

Luna aflată în tranzit este flancată de Soare și Uranus. Această tripletă astrală aduce nativilor știri din domeniul financiar. Nu se poate vorbi despre surprize financiare, dar pare că se confirmă rutina, mai ales în ce privește taxele Fecioarelor.

Venus în Taur încurajează nativii să plece în tot felul de deplasări, călătorii, până prin 24 aprilie. Dragostea se poate afla oriunde dacă ești dispus să o accepți.

* Balanță

Marte tranzitează Casa de acasă a nativilor, iar Jupiter tranzitează Casa banilor. Unghiul ideal pe care îl formează aceste două planete pe 23-24 aprilie trimite Balanțele să-și îmbunătățească locuința, indiferent de modul cum vor face asta, dar și în zona rafinării stilului de viață. Opțiunile sunt nelimitate, mai ales că unii dintre nativi vor avea și bani pentru a materializa câteva idei originale privind stilul lor de viață.

Marte și Jupiter îi ajută pe nativi să finalizeze acum o afacere importantă sau să vândă un imobil nou construit ori nou achiziționat. Profitul poate depăși așteptările Balanțelor.

Venus, în Taur până prin 24 aprilie, trimite nativii într-o zonă a plăcerilor hedoniste.

* Scorpion

Marte, în conjuncție cu Jupiter pe 23-24 aprilie, înseamnă că acțiunea conduce la bani. Scorpionii nu prea sunt acum în apele lor, pentru că succesul și dragostea se împletesc într-un mod dramatic.

Venus, în Taur până prin 24 aprilie, trimite Scorpionii singuri în căutarea perechii potrivite. Iar cei care se află într-o relație se pot simți neglijați, deoarece ”avântul” le e supradimensionat de Cupidon.

Marte în Capricorn și Jupiter în Scorpion formează o conjuncție pe 23-24 aprilie. Nativii sunt trimiși să semneze un contract important, chiar și de căsătorie. Cei care nu au serviciu să aleagă acum un loc de muncă, chiar dacă nu li se pare cel mai apropiat de dorințele lor.

* Săgetător

În dragoste, nativii traversează o perioadă tulbure, în ceață, în care lucrurile nu sunt clare. Ei pot primi mesaje greșite sau distorsionate de la persoana iubită sau de la unul dintre copiii lor.

Săgetătorii care doresc un copil, conceput prin metode artificiale pentru că nu pot avea copii, să aștepte până după 23 aprilie, chiar spre sfârșitul lunii, pentru începerea tratamentului. Marte și Jupiter vor fi aliniate după 23 aprilie, oferind mai multe șanse de succes acestei operațiuni.

Altfel, Marte și Jupiter se întâlnesc pe 23-24 aprilie, în Casa veniturilor obținute a Săgetătorilor. Cu siguranță nativii vor avea parte de bani, mai ales că au lucrat mult în ultimul timp.

* Capricorn

Venus, în Taur până prin 24 aprilie, stimulează fantezia dragostei, amorțită, a Capricornilor. O deșteptare – sentimentală, emoțională sau fizică – este binevenită pentru nativi, care se pot confrunta cu ironii din partea partenerilor lor.

Tranzitul Lunii descoperă posibile afecțiuni ale nativilor spre zona dreaptă a corpului. Marte în Capricorn și Jupiter în Scorpion pe 23-24 aprilie oferă zile de aur. Nativii nu au motive de plâns, de aceea e bine să nu inventeze câte ceva doar pentru a fi mângâiați pe spate. Marte tranzitează acum Casa personalității Capricornilor, iar aceștia pot realiza, cu voință, o transformare a personalității lor nepotrivite, negative. Ar fi bine să se lase ajutați, îndrumați de persoanele care le iubesc.

* Vărsător

Din 23-24 aprilie, Marte în Capricorn aduce stări benefice pentru Vărsători, mai ales pentru cei de vârsta a III-a. Tranzitul Lunii le poate afecta capacitatea decizională, dar va compensa prin șansele de a primi bani din diferite surse.

Venus, în Taur până prin 24 aprilie, va da drumul la distracție pentru Vărsători. Cei mai timizi dintre nativi au șansele de partea lor pentru a ”invita la dans” persoana care le place.

Mercur și Saturn formează un unghi dificil pentru Vărsătorii care postează pe rețele de socializare, pentru cei care îi câștigă existența din mass-media. Imaginea le poate fi afectată de modul cum prezintă anumite informații, chiar dacă lor nu li se pare ceva ieșit din comun.

* Pești

Calmul nativilor este perturbat de influențele astrelor în perioada 19-26 aprilie. Tranzitul Lunii și prezența lui Uranus sunt doar doi factori care transformă Peștii în persoane agitate, repezite sau panicarde.

Din 23-24 aprilie, Marte în Capricorn, ajutat de Jupiter în Scorpion, transformă părți din zi în oaze de calm, de liniște, chiar de obținere a unor avantaje materiale. Taur, în Venus până în 24 aprilie, aduce siguranța faptului că Peștii se pot bucura de dragoste, relaxare și scurte călătorii.

Chiar dacă nu au bani, se pot împrumuta de la un prieten pentru a se putea bucura cu persoana iubită de câteva zile de dragoste.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *