Primăria Târgu-Neamţ în căutare de secretar al oraşului

Primăria Târgu-Neamţ pare să se așeze organizatoric la nivelul persoanelor din conducere. După plecarea Laurei Maftei, fosta secretară a orașului, a urmat un interimat al lui Ion Țuțu, iar acum postul se scoate la concurs. „În perioada următoare vom scoate la concurs postul de secretar al oraşului. Actualul secretar al oraşului, domnul Ion Ţuţu se află în interimat şi din ce ştiu va ieşi la pensie în acest an. Dar poate se înscrie la concurs dacă legea îi permite”, a anunțat Daniel Harpa.

Contactat telefonic, Ion Ţuţu ne-a precizat: „Intenţionez să candidez pentru această funcţie, pentru că există deja la promulgare o ordonanţă privind modificarea statului funcţionarului public, că se poate prelungi activitatea cu trei ani. Acum ordonanţa se află spre promulgare la domnul preşedinte Iohannis. Dacă se aprobă modificarea statutului, mă voi înscrie la concurs.”

La bursa zvonurilor din instituție se dă ca sigură şi plecarea unei alte doamne cu funcţie în primărie, respectiv ec. Carmen Tanasă, actualul director contabil adjunct al instituţie. Direcția spre care pleacă Ministerul Economiei condus de târgnemţeanul Dănuţ Andruşcă. Contactat telefonic, ministrul nu a dorit să comenteze nimic pe acest subiect.

C.T.Sturzu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *