Incompatibilități marca Grăpinoiu-Soroceanu: Aurel Aciocârlănoae

În atenția Instituției Prefectului județului Neamț, spre amabila și competenta analiză a doamnei prefect Daniela Soroceanu;

Spre știință și competentă analiză, doamnei Maria Cătălina Grăpinoiu, secretar al județului Neamț

Mesagerul de Neamț a analizat cu deosebită bucurie modul în care a fost emis ordinul de prefect nr. 119/26.04. 2018 privind încetarea mandatului de consilier județean și, pe cale de consecință, de vicepreședinte al instituției, în beneficiul domnului Laurențiu Cristinel Dulamă. Motivul: soția acestuia are, pe firma în care este asociat, un contract cu S.C. Apaserv S.A., societate a Consiliului Județean Neamț. Potrivit analizei secretarului Consiliului Județean, întărită apoi prin ordin al prefectului de Neamț ne aflăm în situația despre care putem vorbi incompatibilitate.

Având în vedere toate acestea vă rugăm să analizați cu aceeași celeritate dovedită în cazul Dulamă, următoarea situație:

Aurel Aciocârlănoae , consilier județean, este administrator la societatea Auritex S.R.L. din Târgu Neamț, care face confecții potrivit obiectului de activitate, ceea ce ar presupune un contract cu Apa Serv S.A., societate a Consiliului Județean. În aceste condiții credem că înlocuirea numelui domnului Dulamă cu domnul Aciocârlănoae , a numelui firmei soției domnului Dulamă cu firma domnului Aciocârlănoae ar scuti de foarte munlt timp la întocmirea actelor pentru încetarea mandatului de consilier județean al domnului Aciocârlănoae .

Nu credem că două instituții cu servicii juridice atât de competente ar putea să judece diferit asemenea cazuri.

Valentin Bălănescu

Vom reveni! Evident, rămâne întrebarea în cât timp nu vom mai avea Consiliu Județean și cui folosește acest lucru.

2 comments

 • olteanu

  aprilie 27, 2018 at 10:19 am

  Auritexul face si pijamale…care mai intra si la apa….

  Răspuns

 • Cetatean european

  aprilie 28, 2018 at 1:01 pm

  Batalia pe justitie nu este cu scopul de a face scapa pe toata lumea. Este cu scopul de a infunda adversarii si a face scapati “prietenii”. S-ar extinde si asupra justitiei, ceea ce se intampla deja cu CNA, CNCD, Avocatul Poporului, Curtea de Conturi si, mai nou, Inspectia Judiciara si chiar Curtea Constitutionala, institutii publice care ar trebui sa fie echidistante.
  O asemenea batalie nu poate fi data decat de un partid sau o alianta care considera ca va ramane vesnic la guvernare.

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *