Incompatibilități marca Grăpinoiu-Soroceanu: Constantin Valentin Stavarache

În atenția Instituției Prefectului județul Neamț, spre amabila și competenta analiză a doamnei prefect Daniela Soroceanu;

Spre știință și competentă analiză doamnei Maria Cătălina Grăpinoiu, secretar al județului Neamț;

Mesagerul de Neamț a analizat cu deosebită bucurie modul în care a fost emis ordinul de prefect nr. 119/26.04. 2018 privind încetarea mandatului de consilier județean și, pe cale de consecință, de vicepreședinte al instituției, domnului Laurențiu Cristinel Dulamă. Motivul: soția acestuia are, pe firma în care este asociat, un contract cu S.C. Apaserv S.A., societate a Consiliului Județean Neamț. Potrivit analizei secretarului Consiliului Județean, întărită apoi prin ordin al prefectului de Neamț ne aflăm în situația despre care putem vorbi incompatibilitate.

Având în vedere toate acestea vă rugăm să analizați cu aceeași celeritate dovedită în cazul Dulamă, următoarea situație:

Constantin Valentin Stavarache, consilier județean, este administrator la societatea Donuts Points din Piatra Neamț, care face pâine, potrivit obiectului de activitate, ceea ce ar presupune un contract cu Apaserv. În aceste condiții credem că înlocuirea numelui domnului Dulamă cu domnul Stavarache , a numelui firmei soției domnului Dulamă cu firma domnului Stavarache ar scuti foarte mult timp la întocmirea actelor pentru încetarea mandatului de consilier județean al domnului Stavarache. Domnul Stavarache mai are legături și cu alte firme, care și ele ar putea beneficia de bucuria unui contract cu Apa Serv SA.

Nu credem că două instituții cu servicii juridice atât de competente ar putea să judece diferit asemenea cazuri.

Valentin Bălănescu

Vom reveni!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *