Nicoleta Husaru revine în Consiliul Județean Neamț!

Plecarea Oana Bulai, fostul administrator de județ din Consiliul Județean Neamț, generează multă mișcare la nivelul departamentului de comunicare al instituției. Ex purtătorul de cuvânt al instituției și al președintelui Ionel Arsene, Nicoleta Husaru, revine la Consiliul Județean, lăsând Agenția Naținală pentru Resurse Minerale fără consilier al președintelui.

Da este o certitudine, mă întorc în Consiliul Județean în perioada imediat următoare. Nu știu exact să vă spun pe ce post, după Sărbătorile Pascale va trebui să mai discut mici detalii, dar cu certitudine voi reveni la Piatra Neamț, la CJ “, a declarat Nicoleta Husaru.

Nicoleta Husaru a fost purtător de cuvânt la Consiliul Județean Neamț începând din toamna anului 2016 și până în luna octombrie 2017 când a preluat un post la București, la Agenția Națională de Resurse Minerale.

Nu este foarte clar dacă, după revenirea în Neamț va mai rămâne în Consiliul de Administrație de la Romatsa, unde a fost cooptată pentru a face suportabil traiul la București.

(V.B.)

alegeri locale psd

1 COMENTARIU

  1. Foarte interesant. Unii angajati din institutie spun ca doamna – sau domnisoara – in cauza nu a fost angajata, ca e un fel de voluntar. A mai fost o voluntara din asta de lux si dupa ce a scris presa si-a luat si ea coada intre picioare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.