Acasă Actual Târgu-Neamţ: Doar cinci persoane au fost angajate la Bursa Locurilor de Muncă

Târgu-Neamţ: Doar cinci persoane au fost angajate la Bursa Locurilor de Muncă

Vineri, 20 aprilie, de la ora 9:00, la Casa Culturii “Ion Creangă” Târgu-Neamţ a avut loc Bursa Locurilor de Muncă. Zeci de persoane au venit cu minute bune înainte de începerea evenimentului, în speranţa angajării. Conform datelor furnizate de către Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Neamţ, la Târgu-Neamţ s-au prezentat 182 de persoane, iar numărul agenţilor economici a fost de numai 32, chiar dacă au fost contactaţi 67 de societăţi comerciale.

Oferta locurilor de muncă a fost bogată, însă doar 5 persoane au fost angajate pe loc şi 44 de persoane au fost selectate în vederea angajării.

Oferta a fost diversificată: industria textilă (muncitori necalificaţi, confecţioner textile, operator tricotaje, maistru textile), medicină (medic veterinar, asistent veterinar, inginer zootehnist, îngrijitor animale, registrator medical), construcţii (zidar, tâmplar, lăcătuş mecanic, sudor, muncitor pavele, dulgher), industrie (strungar, frezor, vulcanizator, operator PC, inginer industrie alimentară, contabil, gaterist, operator mase plastice, manipulant, specialist marketing, mecanic utilaj, sortator cherestea, maistru industrializarea cherestelei), servicii (grafician calculator, psiholog, consilier vocaţional, specialist comunicare, spălător auto, pregătitor vopsele, jurist), comerţ restaurante-pensiuni (ospătar, ajutor bucătar, recepţioner, casier, cameristă, bucătar, barman, vânzător). (C.T. STURZU)

3 COMENTARII

  1. Sa ne mai mire asta ?????? doar se stie , pentru cei putin mai isteti , ca ” marii patroni ” din targ angajeaza EXCLUSIV pe ochi frumosi sau pe” altceva frumos ” oamenii , si posturile cu adevarat bune /caldutze NU se scot NICIODATA la vedere !! Se minte cu nerusinare privindu-te in fata sau esti scos ” incompetent / fara experienta ” daca nu ai un spate bun !…..

  2. bursa locurilor de munca are loc o data pe an.angajatorii ar trebui sa-si promoveze oferta nu numai la cei de la somaj ci si pe alte site-uri gen olx,jobrapido,joble sau de ce nu in presa locala mai des.de ce cei 32 agenti economici nu isi promoveaza dupa acest eveniment mai agresiv si divers oferta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here