Are balta pește pentru PMP Neamț!

Când nu sunt preocupați cu locurile disponibile în administrația locală sau prin societățile de stat, membrii PMP sunt prea-ocupați să-și umple timpul liber cu activități lejere, gen pescuit. Nu membri noi, ci chiar pește. Așa au făcut și la sfârșitul săptămânii, la Iazuri, sat Agârcia, unde s-a ținut o competiție de pescuit. Oficial, se spune că ”40 de concurenți s-au întrecut în acest weekend la o competiție de pescuit organizată de Partidul Mișcarea Populară, organizația Piatra Neamț”, condusă de Laurențiu Dulamă. Nu se știe exact câți din participanți sunt cu adeziune la partid, dar se știe că marele premiu a fost câștigat de Ciprian Catană, cu un crap de 3 kg, și că s-au acordat alte 7 premii, constând în ”trusouri” de pescuit și diplome, inclusiv de participare, pentru toți concurenții.

În limbajul său specific, de partid, președintele filialei Neamț a PMP i-a mângâiat pe creștet pe organizatori și și-a exprimat speranța că vor munci și mai mult pentru relansarea partidului, chiar și atunci când (se) dau la pește: ”Am participat cu bucurie, alături de colegii mei, la prima ediție a Cupei PMP la pescuit. Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul zilei de sâmbătă, începând cu primele ore ale dimineții și încheindu-se la ora 19.00 seara. Competiția desfășurată la Iazuri, sat Agârcia, comuna Alexandru cel Bun, a fost un prilej pentru toți participanții de a se relaxa în aer liber, de a socializa și a se bucura de pasiunea pentru pescuit. Ne dorim ca acest eveniment să devină o tradiție și să ne întâlnim periodic cu pasionații de pescuit din orașul Piatra Neamț și din județ. Felicit colegii mei din cadrul organizației PMP Piatra Neamț pentru organizare și implicare”, a spus Bogdan Gavrilescu pe blogul său.

Și el, și toate celelalte voci oficiale din PMP au omis, însă, să comunice public dacă la concurs s-au prins și chitici și, dacă da, cu ce momeală. (V.B.)

GALERIE via Bogdan Gavrilescu, cu legende foto via Mesagerul:

pmp peste 5
pmp peste
pmp peste 2
pmp peste 3
laurentiu dulama da la peste
pmp peste 4
bogdan gavrilescu diplome peste
gavrilescu si ciprian catana

 

One comment

  • vasi

    mai 29, 2018 at 7:59 am

    Golani!Se mananca intre ei si pe deasupra lovesc in tot ce-i inconjoara!Se cred D-zeu pe Pamant,dar roata se va intoarce mai repede decat cred ei.Un partid care se va autodizolva!

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *