Emanuel Buduroi, noul director al Direcţiei de Asistenţă Socială Târgu-Neamţ

pietricica turism

Emanuel Buduroi a fost numit noul director interimar al Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul primăriei Târgu-Neamţ. Mai mult ca sigur, noul director interimar va ţine locul cald actualului manager de la ApaServ, Vlad Angheluţă.

Domnul Buduroi va fi interimar pe funcţia de director, pe o perioadă determinată. După ce vom finaliza reorganizarea în cadrul DAS, în ceea ce priveşte organigrama postul va fi scos la concurs. Funcţia de director adjunct s-a desfiinţat, funcţie de ţinută de doamna Nicoleta Ciocârlan şi ea nu putea să deţină şi funcţia de director executiv şi pe cea de director adjunct. Până acum doamna Ciocârlan deţinea funcţia de director executiv, în locul domnului Vlad Angheluţă. Ca să eliminăm orice suspiciuni de incompatibilitate a fost numit interimar pe funcţie domnul Buduroi”, ne-a spus primarul Daniel Harpa.

Despre numirea sa ca director interimar la DAS, Emanuel Buduroi ne-a declarat: „Este o funcţie ce implică mari responsabilităţi, dar voi depune toate eforturile să mă ridic la înălţimea aşteptărilor domnului primar Daniel Harpa. Sunt director interimar pe o perioadă determinată, mai exact până în octombrie 2020”.

Emanuel Buduroi are 36 de ani, căsătorit, doi copii şi de-a lungul anilor a deţinut mai multe funcţii: consilier juridic personal al fostului primar de Păstrăveni (Ioan Onisei), consilier juridic personal al primarului Daniel Harpa (perioada 2013-2014), manager şi şef serviciu la Centrul de Întreţinere Urbană (societate subordonată Consiliului Local).

În urma unui concurs a ajuns funcţionar public în cadrul DAS, pe postul de inspector principal la Compartimentul de achiziţii publice.

C.T. STURZU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.