Valentin Ciobanu- incompatibil în Consiliul Local, perfect la Publiserv, o societate a municipiului

pietricica turism

Ceea ce știau și curcile, că Valentin Ciobanu a făcut afaceri cu societăți ale municipalității sau cu instituții subordonate, a anunțat acum oficial Agenția Națională de Integritate. Ales consilier pe lista PNL, Ciobanu s-a făcut remarcat prin ieșiri grobiene la adresa presei care-i amintea de aceste contracte. Când era clar că nu mai poate continua, partidul l-a trimis pe un post călduț, bine plătit tot de la buget, la Publiserv, societatea a municipalității. Între timp, societatea care l-a trimis în incompatibilitate continuă cu contractele, că acum nu mai este nici o problemă. Așteptăm o poziție oficială a celor care l-au proptit pe funcția de la Publiserv, care ar trebui să-i amintească că, cel puțin din punct de vedere moral ( nu ne facem iluzii) este incompatibil și cu poziția de manager/director/ factotum la societate). Iată comunicatul ANI:

INCOMPATIBILITATE
În perioada deţinerii funcției de consilier local, respectiv 04 iulie 2016 – 28 septembrie 2017, Ava Sting S.R.L., entitate economică în cadrul căreia persoana evaluată este asociat și administrator, a desfășurat activități comerciale prin achiziții directe, a încheiat și derulat un contract comercial și a emis facturi în baza unor comenzi ferme cu mai multe instituții aflate în subordinea ori sub autoritatea Primăriei Municipiului Piatra Neamț. Ulterior, aceste instituții au efectuat plăţi către Ava Sting S.R.L. în valoare de 8.953.42 lei.
Astfel, persoana evaluată a încălcat prevederile art. 90, alin. (1)
din Legea nr. 161/2003.
V.B.
Actualizare: Declarația lui Valentin Ciobanu

Nu am niciun comentariu. O să discut cu avocații, din punctual meu de vedere nu au dreptate. Ca să dovedesc că nu au dreptate trebuie să apelez la instanță. Apelez la instanță și apoi aștept să văd care va fi verdictul de acolo. De abia am aflat și eu. ANI mi-a cerut un răspuns cum că aș fi incompatibil în urma unei reclamații, de acum mai bine de un an. O reclamație a unei asociații. Pentru mine nu ăsta este cel ai important lucru. Acolo scrie că eu am derulat un contract. Eu nu am niciun contract. Sunt curios și eu să văd, când vom cere de la ANI dosarul, să ne arate unde este contractul. Până atunci mergem cu această hotărâre “.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.