Acasă Actual Horoscop 10-16 mai: Uranus pune lucrurile în mișcare

Horoscop 10-16 mai: Uranus pune lucrurile în mișcare

Uranus va deschide calea pentru noi guverne și va propulsa noile valute, bitcoin, etherum, ripple etc. Taurul guvernează și asigurarea, astfel încât și în societate vor apărea și noi modalități de abordare a îngrijirii medicale. Uranus, precum un mare inovator și anihilator a ceea ce este depășit, va impulsiona oamenii să observe că viața se schimbă, iar ei trebuie să se transforme odată cu ea.

Poziția planetelor în luna mai subliniază și amplifică toate aceste elemente. Pe 15 mai, nu numai că Uranus se va deplasa în Taur, dar Luna Nouă va tranzita și zodia Taurului. Va începe o avalanșă de știri despre oportunități de carieră. Ne putem îndrepta privirea asupra roboților care sunt promovați să lucreze în toate domeniile economice!

Aceasta este cea mai importantă Lună Nouă din acest an pentru succesul profesional.

* Berbec

Luna Nouă care răsare pe 15 mai va intensifica meditația Berbecilor privind gestionarea banilor. Această Lună Nouă luminează Casa veniturilor obținute din muncă, din dividende, din salarii.

Berbecii care lucrează pe cont propriu vor avea șansa de a obține venituri de la un client nou. Negocierile pe care le poartă acum nativii se desfășoară rapid, în favoarea lor.

Pe 15 mai, Uranus se mută în Taur, după foarte mulți ani. Uranus este planeta pe care astrologii o numesc ”Marele Deșteptător”, deoarece treaba lui este să ofere o viziune asupra viitorului. Uranus va îndepărta orice lucru depășit sau fără valoare din viața Berbecilor.

* Taur

Uranus oferă acum un rezumat pentru ce va veni în 2018, deoarece va tranzita constelația Taurului în perioada 15 mai – 15 noiembrie. Taurii pot începe să-și facă planuri acum, pentru următorii ani. Anii ce vor veni vor fi incitanți, provocatori pentru cei născuți în această zodie și își vor uimi familia cu realizările lor. Taurii vor deveni mai aventuroși, mai independenți, dar și mai obosiți de status quo-ul lor existențial.

Uranus îi poate face pe Tauri foarte cunoscuți în domeniul lor profesional, dacă ei își doresc asta și dacă locul actual de muncă este cel mai potrivit pentru ei.

Luna nouă din 15 mai deschide oportunități noi pentru Tauri. Călătoriile și relațiile internaționale îi vor aduce în prim plan.

* Gemeni

Cei care au împărtășit un secret trebuie să se aștepte ca acesta să devină cunoscut, public, datorită lui Uranus, care tranzitează Casa secretelor Gemenilor. Nativii care păstrează un secret sau sunt paznici ai secretelor trebuie să fie foarte vigilenți ca acestea să nu fie furate, dezavuate.

De asemenea, Uranus tranzitează și Casa dușmanilor secreți ai Gemenilor. Acest fapt se poate interpreta la poziția politică a nativilor și la oponenții lor, la concurența corporatistă.

Uranus va începe să lumineze Casa activităților din spatele scenei. E o poziție fină pentru a lucra în solitudine asupra unor proiecte care necesită multă cercetare, experimentare sau gândire profundă.

Pluton și Marte sunt sincronizate cu Luna Nouă din 15 mai, sugerând abilitatea de a strânge bani.

* Rac

Odată ce Uranus va începe să tranziteze zodia Taurului, din 15 mai, Racii vor observa cum viața lor socială va ”prinde aripi”. Uranus va lumina Casa prietenilor, a distracției, a noilor cunoștințe, a evenimentelor Racilor. Nativii se vor bucura din plin de această influență a lui Uranus.

Noii lor prieteni și cunoștințe vor fi, cel mai adesea, mai tineri decât ei și implicați în artă, în inovații de înaltă tehnologie, în științe sau în științe umane și în organizații caritabile. Acest nou anturaj va ajuta Racii să afle noi modalități ce le fac viața mai plină de semnificații, dar și mai expresivă.

În același timp, Marte, planeta energetică, la jumătatea lui mai, va intra în zodia Vărsătorului.

* Leu

Uranus oferă Leilor perspectiva asupra a ceea ce se va întâmpla în următorii ani. Din 15 mai, Uranus va tranzita zodia Taurului vreme de șase luni. Zona diagramei care este poate cea mai avantajată pentru nativi este cea a carierei. Mulți dintre Lei așteaptă un semn, o ușă deschisă, care să le arate către ce să se îndrepte pe plan profesional.

Uranus va tranzita Casa carierei Leilor din 15 mai.

Trebuie amintit că Uranus este conducătorul natural al Casei căsătoriei și a parteneriatului Leilor. Acest fapt poate fi interpretat că, atunci când vine vorba de noul rol în cariera nativilor, este posibil ca aceștia să înceapă o afacere sau o aventură cu soțul/ soția sau să înființeze o afacere cu un prieten sau un partener cu care să lucreze îndeaproape.

* Fecioară

Uranus părăsește zodia Berbecului și intră în Taur pe 15 mai. Va părăsi și Casa banilor altor persoane a Fecioarelor, urmând să tranziteze Casa intelectuală, a străinilor și a locurilor străine. Nativii pot începe călătorii către zone de pe glob unde este necesar pașaportul. În curând, ei vor observa că, acolo, există o lume mare, frumoasă, așteptând să fie explorată. Fecioarele interesate de imigrație vor reuși să impresioneze favorabil autoritățile pentru obținerea unei vize.

Pe 16 mai, Marte își începe tranzitul în Casa proiectelor de lucru și se va îngriji de sănătatea lor. Trebuie amintit că Marte tranzitează Vărsătorul din 16 mai până la 15 noiembrie. Nu se recomandă deschiderea unei noi afaceri în această perioadă.

* Balanță

Saturn tranzitează Casa locuințelor nativilor, Pluton nu părăsește Casa originilor Balanțelor. Casa, familia și stilul lor de viață se structurează mai bine în următorii ani; cei care au atins deja un nivel mulțumitor, îl vor păstra și îmbunătăți.

Luna Nouă din 15 mai tranzitează Casa banilor altor oameni. Este aceeași Casă care guvernează creditele ipotecare, împrumuturile bancare, moștenirile, câștigurile, taxele, conturile de pensionare, asigurările. Pentru următoarea decadă, se recomandă Balanțelor să urmeze un curs conservator, atunci când vine vorba de manipularea banilor.

Uranus guvernează toate lucrurile inovatoare, futuriste, care se întâmplă într-o manieră bruscă, chiar haotică. Din 15 mai, Uranus strălucește și asupra Balanțelor.

* Scorpion

Pe 15 mai, Uranus, planeta schimbării, își începe tranzitul prin Casa căsniciei și a parteneriatului Scorpionilor. Este prima dată, din 1942, când Uranus a fost în Taur și în Casa a căsniciei și a relațiilor angajate ale Scorpionilor.

Din 15 mai, Uranus se mută în zodia Taurului. Cuvintele pentru a descrie Uranus includ gânditor, independent, autonom, diferit, disruptiv, netradițional, ciudat, interogatoriu al ipotezelor societății de lungă durată, inovator, în special în științe, medicină, matematică și umanitate, individualist, iconoclastic, sensibil la cauze sociale, pionier în noi domenii și futurist.

Uranus descrie acum viitorul partenerilor în afaceri sau în dragoste ai Scorpionilor.

Luna Nouă, în Taur din 15 mai, aduce nativilor toate tipurile de parteneriate. Marte, planeta de acțiune, va fi în unghi subțire față de acea Lună Nouă, deci nativii pot fi gata să ia o decizie. Nu se semnează nimic sub această Lună Nouă!

* Săgetător

Luna Nouă din 15 mai aduce știri despre o nouă misiune. Ea are acum puterea de a îmbunătăți situația financiară a Săgetătorilor. Se recomandă acestora să meargă cu pași mici pe calea succesului.

Există mai multe capcane sau cerințe ascunse în proiectele pe care le dezvoltă acum nativii. Ele trebuie găsite, altfel vor risipi bani și mult timp.

Uranus formează un unghi dur cu Marte pe 16 mai, putând apărea probleme.

Din 16 mai, Marte se mută în Vărsător. Săgetătorii au deschisă calea călătoriiloe pe perioade neobișnuit de lungi.

Pe 15 mai, Uranus intră în zodia Taurului. Încep să se pună în mișcare către Săgetători toate noile joburi care au apărut pe piața muncii.

* Capricorn

Uranus luminează Casa dragostei adevărate a nativilor, începând din 15 mai. Acest aspect astrologic va da o nouă nuanță vie vieții amoroase a Capricornilor. Cei căsătoriți sau aflați într-o relație stabilă vor primi de la Uranus o nouă energie specifică relației lor. Dacă își doresc copii, va exista posibilitatea ca o sarcină surprinzătoare să apară cândva în următorii șapte ani. Dacă au copii mai mari, este posibil ca nativii să fie surprinși de aceștia într-un mod plăcut, în special de la primul născut.

Luna Nouă din 15 mai luminează Casa iubirii adevărate a Capricornilor. Capricornii singuri au ocazia să se întâlnească cu cineva într-un mod ciudat. De aceea trebuie să păstreze tot ce au mai bun pentru această întâlnire.

* Vărsător

Planeta dominantă a Vărsătorilor, Uranus, schimbă semnele de la Berbec la Taur pe 15 mai. Uranus în Taur va lumina Casa casei și a familiei lor. Dacă vor dori să se mute datorită serviciului, o pot face în următorii ani, cu condiția să fie foarte fermi în decizia luată.

Casa parteneriatelor Vărsătorilor ușor aprinsă, astfel că e posibil ca soțul/ soția să primească un nou loc de muncă, iar Vărsătorii să se mute din acest motiv.

Luna Nouă din 15 mai este în unghi ideal față de Marte și Pluton. Vărsătorii devin dornici să urmărească progresul și să ia deciziile finale. Este ideal, deoarece este singura Lună Nouă din 2018 care deschide oportunități legate de casă, proprietate și familie.

* Pești

Uranus începe tranzitul său prin Taurul din 15 mai. Chiar dacă unii Pești au avut probleme cu partea financiară în aprilie, Casa lor financiară este luminată de Uranus. Câștiguri neașteptate, job-uri bine plătite, dar pe durată determinată, noroc la ruletă sunt câteva din modurile în care Peștii vor câștiga bani.

Luna Nouă din 15 mai cade în zodia Taurului. Nu toți Peștii sunt pregătiți pentru dezmățul indus de această fază lunară.

Nu se recomandă semnarea unor lucrări importante în perioada 15-16 mai, deoarece Marte va fi în contradicție cu Uranus.

În 15, 16 și 17 mai Uranus va face lucrurile exact opusul a ce se așteaptă Peștii; aspectele dure dintre Marte, Uranus și Mercur ar putea scoate la suprafață genialitatea Peștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here