(Im)posibila împăcare: Ionel Arsene- Vlad Marcoci

Vremuri fericite ale U.S.L, pe cale să revină pe meleaguri nemțene

În aprilie 2016, cu foarte puțin timp înainte de alegerile locale, Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, suferea o mare decepție politică, fiind informat că deputatul Vlad Marcoci și-a anunțat plecarea din partid și trecerea la PNL. Până în ultimul moment nu a crezut știrea și a mers pe mâna prietenului Marcoci, considerând că sunt zvonuri răuvoitoare. Vlad Marcoci a plecat la PNL și după o perioadă relativ scurtă, în octombrie 2017, acesta demisiona și din PNL, anunțând că se va ocupa de constituirea filialei nemțene a Partidului Pro România. După ce a renunțat și la această onorantă postură, iată că în mai 2018 Vlad Marcoci se pregătește să devină… consilier personal al președintelui Consiliului Județean Neamț!

Fostul liberal Vlad Marcoci a declarat pentru Mesagerul de Neamț că se va ocupa de proiectele de mediu al Consiliului Județean Neamț și va supraveghea relațiile interinstituționale dintre Consiliul Județean și alte autorități publice.

“Este adevărat, sunt pregătite toate documentele, doar că trebuie semnate de domnul președinte Ionel Arsene. Acest lucru se va întâmpla probabil mâine pentru că dumnealui nu este în oraș în aceste zile. În atribuțiile mele vor intra proiectele de mediu sau problemele de Mediu dar și relația Consiliului Județean Neamț cu celelalte instituții “, a declarat Vlad Marcoci. (E.C.)

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *