L4 Se poate decide calificata la baraj * L5 Meciuri interesante în tot judeţul

pietricica turism

Etapa a patra a play-off-ului Ligii a IV-a programează duminică, 27 mai, de la ora 11:00, două partide, care, în anumite condiţii, pot decide calificata la barajul pentru Liga a III-a sau pot spori atractivitatea următoarelor două runde.

Atât Bradu Borca, cât şi CSM Ceahlăul Piatra Neamţ au nevoie de victorii, pentru a menţine actuala situaţie din clasament (avans de 4 puncte pentru pietreni) înaintea meciului direct de miercuri, 30 mai. Orice alt rezultat poate duce la modificări semnificative. Dacă Borca pierde la Bicaz, iar CSM Ceahlăul câştigă la Horia, formaţia din Piatra Neamţ obţine calificarea la baraj. Dacă se întâmplă invers, partida Bradu-CSM Ceahlăul de miercuri devine decisivă. Detalii şi declaraţii despre meciurile de duminică AICI.

Şi în Liga a V-a se anunţă meciuri interesante în tot judeţul, chiar dacă nu vor avea efecte consistente în clasament. Atrag atenţia partidele: Bravo Bodeşti-Flacăra Brusturi, Arsenal Văleni-Stejarul Stăniţa sau Voinţa Dochia-Vulturul Costişa. Alte detalii despre etapa de duminică, 27 mai, ora 11:00, AICI. (M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.