Marea împăcare din PNL Neamț într-un mail la vedere

pietricica turism

Filiala Neamț a PNL, dezbinată de lupte frățești, a avut tot timpul o echipă de comunicare deficitară. Comunicatele erau făcute ca să le înțeleagă doi-trei oameni, erau criptice și foarte rar inteligibile. În 17 mai 2018, am notat data ca să rămână consemnată, redacțiiile au primit un comunicat fără prea mare importanță în conținut, dar care de data aceasta transmite un mesaj clar: în PNL Neamț s-a produs MAREA ÎMPĂCARE!

Comunicatul, vine în numele PNL Neamț și anunță o conferință de presă a lui Dragoș Chitic, președinte PNL Piatra Neamț, cel care își pierduse funcția chiar în urma unui vot la județ! Iar partener de conferință îi este Constantin Teodorescu, vicepreședinte PNL Piatra Neamț, un fel de fost șef al oponenților lui Chitic.

Ca să fie și mai clar, un fel de „pupat Piața Mihail Kogălniceanu”, ei vor ține conferința de presă ca vicepreședinți ai PNL Neamț.

Tema conferinței nu are nici un fel de importanță, că ambii vicepreședinți sunt specialiști în pensii precum Ludovic Orban în făcut plângeri penale, sau precum Eugen Țapu în menținerea unui climat de bună înțelegere în partid. Știrea este chiar comunicatul, care transmite că PNL este o mare familie, nu știm dacă liberală sau uselistă, dar mai există timp pentru alte comunicate.

Valentin Bălănescu

Textul comunicatului primit la redacție

Anunț conferință de presă

PNL Neamț vă invită să participați la conferința de presă care se va organiza vineri, 18 mai 2018, de la ora 12.00, la adresa din Piața Mihail Kogălniceanu, bloc H4, parter.

Președintele PNL Piatra Neamț Dragoș Chitic și prim – vicepreședintele PNL Piatra Neamț Constantin Teodorescu, în calitate de vicepreședinți PNL Neamț, vor oferi detalii cu privire la lansarea campaniei de informare susţinută de PNL cu privire la Pilonul 2 de pensii – „Opreşte furtul lor! Sunt banii tăi de pensie”.

Constantin Teodorescu este membru al Comisiei de muncă și solidaritate socială a Partidului Național Liberal și președintele aceleași comisii la nivelul PNL Neamț.

Departamentul de Comunicare PNL Neamț

1 COMENTARIU

  1. Am citit şi recitit textul invitaţiei cu nedisimulată surprindere. Cum adică, aceşti “corifei” ai tragicomediei liberale nu au scris Mişu Kogălniceanu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.