Profesorii nemțeni, concurs pentru 205 gradații de merit

În anul 2018, se acordă 180 gradații de merit cadrelor didactice de la catedre, din conducere, îndrumare și de control din Neamț și 25 gradații de merit pentru personalul auxiliar. Singura diferență față de anul trecut este la personalul auxiliar, care a avut alocate 29 de gradații de merit. Cele mai multe gradații de merit revin învățământului preșcolar (21) și primar (36). Pe discipline, cele mai multe gradații de merit sunt alocate catedrelor de română și matematică (11 la fiecare disciplină). Personalul de conducere, îndrumare și control are 9 gradații de merit în acest an. Inspectoratul Școlar Judeţean Neamț a stabilit numărul gradațiilor de merit în ședința comisiei paritare din 14 mai, când s-a adoptat punctajul minim la 65 pentru toți concurenții. Repartiția gradațiilor de merit, fișele de evaluare și criteriile cu punctajele aferente sunt disponibile aici:

http://www.isjneamt.ro/site/wp-content/uploads/2018/05/Nr.-6202-18.05.2018.pdf

(C.I.)

One comment

 • Elena lu' Costica

  mai 18, 2018 at 7:16 pm

  Depinde cine “evalueaza” si cum “evalueaza”….. daca se intampla ca si pana acum… cand unii (majoritatea din invatamantul primar si prescolar) care nici macar nu au functionat efectiv la catedra fiind “detasati” pe la CCD, ISJ, PCR etc…… vin cu “documente” fabricate…… no comment!!!! Vor depasi cele 110 puncte!!!!
  … cei care muncesc efectiv la catedra si au rezultate…plus rezultate in activitatea stiintifica, metodica si didactica…. primesc 0,5 p. …..
  Restul……sa mai astepte!
  Carte multa nu se cere……numai sa fii la putere!!!!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *