Acasă Actual Târgu-Neamţ: Stradă blocată de gunoaie

Târgu-Neamţ: Stradă blocată de gunoaie

Un fenomen rar întâlnit s-a întâmplat astăzi, 16 mai pe str. Libertăţii (zona Barieră) din Târgu-Neamţ. În urma unei ploi şi vijelii puternice, apa a cărat gunoaiele şi le-a împrăştiat pe stradă blocând şi traficul pentru câteva minute bune. Fotografiile trimise de un cetăţean de pe respectiva stradă sunt concludente.

La faţa locului a sosit Poliţia Locală, Poliţia Naţională şi reprezentanţi ai societăţii Eurosal.

“Spre troiţa de pe drumul care duce la Răuceşti există o platformă de gunoi, dar fără container, unde mai rămăseseră nişte gunoaie. Fiind furtună şi vijelie, toate aceste gunoaie au fost aduse de apă până jos pe strada Libertăţii. Plus că s-a mai blocat şi un podeţ de gunoaie. La faţa locului am sosit noi cei de la Poliţia Locală şi un reprezentant de la Eurosal, care a adus utilaje şi oameni pentru rezolvarea problemei. A fost un apel şi la 112, iar la faţa locului a venit şi un echipaj de la Poliţia Naţională. Situaţia a fost gestionată bine, strada a fost curăţată şi nu mai sunt probleme. Oricum, dorim să mutăm şi platform de gunoi din acea zonă”, ne-a spus Florin Tofan, şeful Poliţiei Locale Târgu-Neamţ.

“De fiecare dată când plouă aşa de întâmplă. Noi, cei de pe strada asta am făcut de mai multe ori sesizare la primărie să desfiinţeze platforma de gunoi, pentru că acolo noi nu ducem gunoiul. Acolo aruncă gunoiul cei cu căruţele din Răuceşti. De multe ori gunoiul ajunge în curţile noastre. Se înfundă şanţurile şi toate gunoaiele ajung pe stradă şi în curţile noastre”., ne spune un cetăţean de pe str. Libertăţii.

C.T. STURZU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here