Vicepreşedinte nou la Consiliul Judeţean Neamţ

În şedinţa de astăzi, 30 mai, plenul Consiliului Judeţean a ales un nou vicepreşedinte, pe locul rămas vacant după îndepărtarea lui Laurenţiu Dulamă.

Noul vice de judeţ este Adrian Diaconu, primar PSD de Cordun cale de multe mandate, până în 2016, când a pierdut alegerile locale în faţa contracandidatului de la PNL. După ce a fost felicitat de preşedintele Ionel Arsene, la rugămintea acestuia, dl. Diaconu a spus câteva discuţii, în ceea ce înseamnă prima sa declaraţie oficială în noua postură. Dintr-un acces de sinceritate, le-a mărturisit colegilor că “Am aflat cu 15 minute înainte de şedinţă că voi fi propus” şi a socotit că “Probabil raţiunea care a stat la baza propunerii colegilor mei au fost şi cei 25 de ani de experienţă în administraţie“.

Adrian Diaconu a dat asigurări că va încerca să se achite cu brio de atribuţii, cât timp le va avea – “Ştim deja că aceste funcţii sunt vremelnice” – şi că va fi “vicepreşedintele tuturor, şi de la PSD, şi de la PNL“.

FOTO: Turn TV

One comment

  • Didi

    mai 30, 2018 at 5:30 pm

    Cred ca-i mai taie din aripi lui Jan de la han iar noul vice se va ocupa de lucrurile importante. Pacat, cred ca nu isi da seama in ce mizerie s-a bagat.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *