ACTUALIZARE Evaluarea Națională 2018 REZULTATE: 5 medii de 10

Rezultatele obținute de elevii din Neamț le puteți vedea aici. Ordinea este alfabetică.

Anul acesta, sunt 5 elevi care au obținut media 10 la examenul de săptămâna trecută. Este vorba despre Ioana Alexandra Brănuț de la Colegiul Național „Petru Rareș” Piatra Neamț, Diana Elena Manolache și Iarin Cristian Bârgăoanu de la Colegiul Național „Roman Vodă” Roman, Elena Casiana Bobric de la Liceul „Vasile Conta” Târgu Neamț și Ivona Casiana de la Școala Gimnazială Domnească „Grigore Ghica Vodă” Târgu Neamț.

Cea mai mică medie este 1, practic punctul din oficiu acordat la corectură. Elevii cu cele mai mici medii sunt trei elevi de la Școala Gimnazială Stânca-Pipirig și un elev de la Școala Gimnazială nr. 1 sat Țolici – comuna Petricani. Alți doi elevi au obținut media 1,05, unul de la școala Gimnazială nr. 7 municipiul Piatra Neamț și unul de la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Răucești, ambii fiind notați cu 1,10 la limba și literatura română și nota 1 la matematică.

Publicarea rezultatelor obținute de absolvenții clasei a VIII-a a început abrupt, cu o defecțiune a site-ului Ministerului Educației. Anunțată pentru astăzi, 19 iunie, afișarea rezultatelor este, la această oră, 9.15, încă indisponibilă, deși, ce-i drept, potrivit declarațiilor oficiale via Minister, timp ar mai fi, până la ora 12.

Edu.ro este inaccesibil, după cum se poate vedea aici. Dacă problemele IT nu se vor rezolva până la prânz, elevilor, părinților și profesorilor le rămâne varianta clasică pentru a afla rezultatele: avizierul fiecărei școli.

 

Calendarul Evaluării Naționale, ediția 2018, prevede că rezultatele vor fi afișate astăzi, până la ora 12. Nemulțumiții pot depune contestații între orele 14-19, iar după reevaluarea lucrărilor și soluționarea contestațiilor (20-22 iunie), pe 23 iunie vor fi afișate rezultatele finale. (Mesagerul de Neamț)

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.