Admitere liceu 2018: Ce specializări oferă liceele din rural

Specializarea tehnician veterinar este disponibilă elevilor, anul acesta. La Liceul Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad” din comuna Horia este înființată o clasă cu 28 de locuri pentru cei care vor să obțină calificare în această profesie. Anul trecut, aici a fost organizată o clasă de a IX-a în specializarea agricultură (resurse naturale și protecția mediului) la care ultimul elev admis a avut media 2,96.

Liceul Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad” Horia

Liceul Tehnologic Nisiporești-Botești a alocat, pentru admiterea din acest an, o clasă pentru două specializări: 14 locuri pentru tehnician industria textilă și 14 locuri pentru tehnician prelucrarea lemnului. Anul trecut, la acest liceu ultima medie de admitere a fost 2,39 la fabricarea produselor din lemn și 2,63 la industrie textilă și pielărie.

Liceul Tehnologic „Ion Creangă” Pipirig are aceeași ofertă de școlarizare ca liceul de la Nisiporești, 28 de locuri pe aceleași două specializări. Anul trecut, aici au putut intra elevi cu medii de 2,02 (fabricare lemn) și 3,27 (textilă).

Liceul „Mihail Sadoveanu” Borca

Liceul „Mihail Sadoveanu” din Borca școlarizează, anul acesta, 28 de elevi în specializarea tehnician activități economice și 28 de elevi în specializarea tehnician silvicultură și exploatări forestiere. Anul trecut, ultima medie de intrare la Borca a fost 3,36 la economic și 2,84 la silvicultură. (C.I.)

alegeri locale psd

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.