Acasă Actual Bijuteriile BMW X2 și BMW X3 aduse de Automobile Bavaria la Piatra...

Bijuteriile BMW X2 și BMW X3 aduse de Automobile Bavaria la Piatra Neamț

Automobile Bavaria a lansat la Piatra Neamț BMW X2 și noul BMW X3. Bolizii de ultimă generație pot fi admirați în parcarea Central Plaza, iar reprezentanții Automobile Bavaria spun că, pe 26 și 27 iunie, toți fanii BMW sunt invitați la un drive test cu noile modele.

BMW X2 și BMW X3 au dotări de ultimă generație, printre cele mai inteligente fiind cheile cu display și comenzile prin gesturi. Toți cei care vor veni să vadă sau să încerce noile mașini se vor putea înscrie la o tombolă, cu premii consistente oferite de Automobile Bavaria.

George Mahu, manager general Automobile Bavaria Bacău: ”Anul acesta, venim cu două noutăți importante din clasa mașinilor de teren, BMW X2 și X3.

Noul BMW X3 este un model ajuns la cea de a treia generație, un model de succes, vândut în peste un milion de exemplare, un model care a dus mai departe un concept de la BMW X5, lansat în 1994. Dimensiunile exterioare au crescut ușor față de generația precedentă, se păstrează în continuare distribuția maselor de 50-50% pe ambele punți. Acest lucru este caracteristic limuzinelor BMW. De asemenea, avem tracțiune integrală, notăm un coeficient aerodinamic foarte performant, la clasa mașinilor de lux, și anume de 0,29. Avem o paletă destul de largă de motorizări, atât diesel, cât și benzină și aș nota aici o motorizare 4.0i, care are 360 de cai putere. Pe partea de media, se evidențiază elemente preluate de la BMW seria 5, avem ACC de ultimă generație, un sistem special pentru conducerea autonomă și un sistem care îți ține mașina pe bandă”.

George Mahu a prezentat și cealaltă bijuterie din portofoliul Automobile Bavaria, primul BMW X2 din istorie: ”BMW X2 este un model nou din gama concernului BMW, model care a apărut anul acesta, un concept care preia componente de la BMW X4 și X6, o bază care se numește Sports Activity Prepare. Un element foarte important îl reprezintă sportivitatea mașinii. Jantele standard sunt de 17 inch, cu o opțiune de până la 20 de inch. De asemenea, mașina, pe standard, este dotată cu tracțiune față, putând fi dotată ulterior și cu tracțiune integrală, în funcție de motorizare. Notăm un display de 8,8 inch, cu ecran tactil, sisteme media cu hot spot. Telefonul mobil poate fi încărcat fără fir”.

În această perioadă Automobile Bavaria Bacău are mai multe campanii de service, una dintre ele fiind pregătirea mașinilor BMW pentru vacanță. Campania este destinată clienților noi care vin la service-ul BMW și presupune o reducere de 20% pentru intervențiile mecanice. Clienții care au daune primesc mașini la schimb și oferte speciale pentru garanții extinse. Automobile Bavaria intenționează ca, în următoarea perioadă, să restructureze toate service-urile din țară, astfel încât să asigure servicii pentru toate modelele electrice și hibrid. (E.C.)

FOTOGALERIE:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here