COD PORTOCALIU în Neamţ

pietricica turism

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, în urmă cu câteva minute, COD PORTOCALIU de ploi abundente pentru judeţul Neamţ. Intervalul de valabilitate este 29  iunie, ora 15:00 – 30 iunie, ora 6:00.

“În jumătatea de nord a Moldovei, zona Carpaților Orientali, local în Maramureș și în sud-estul Transilvaniei temporar va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 40-50 l/mp și pe arii restrânse 60-70 l/mp. Manifestări ale instabilității atmosferice vor fi și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse și pentru intervale mai scurte de timp”, potrivit ANM.

Nu este însă unica avertizare emisă. Judeţul Neamţ se va afla sub COD PORTOCALIU şi în intervalul 30 iunie, ora 6:00 – 30 iunie, ora 23:00.

“Local în Moldova, precum și în zona Carpaților Orientali și Meridionali temporar va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 50 l/mp și izolat 60-70 l/mp. Manifestări ale instabilității atmosferice vor fi și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse și pentru intervale mai scurte de timp”, potrivit ANM. (M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.