Curățenie internă la PSD Neamț, Prefectura ajută cât poate

Organizația Neamț a PSD s-a pus pe dereticat și scapă, pe bandă rulantă, de toți membrii care nu mai sunt considerați conformi, mai ales cei cu mandate de ales local obținute la alegerile din vara lui 2016. În această curățenie internă, PSD Neamț beneficiază de largul concurs al Prefecturii Neamț, cea care, după retragerea sprijinului politic, are misiunea de a-i scoate cu fărașul administrativ pe împricinați din diversele consilii locale în care sunt.

După operațiuni de curățenie bine aplicate în câteva comune, cazul Bârgăuani fiind cel mai recent, respectiv de luni, după cum puteți citi aici, a venit rândul social-democraților de la Dragomirești să fie scuturați.

Doi consilieri locali de la Dragomirești au rămas fără mandate, unul din ei având chiar atribuții de viceprimar.

Pe 27 iunie, prefectul Daniela Soroceanu a emis ordinele regulamentare de constatare a încetării de drept a mandatelor în cazul lui Ghiorghe Florea și al lui Ion Alistar, pe baza adreselor formulate în acest sens de PSD Neamț, pe 25 iunie. Cele două locuri din Consiliul Local Dragomirești au fost declarate vacante. Sigur, ordinele prefectului pot fi atacate în Contencios, dar, până la soluționarea în instanță, ele își produc efectele. (E.C.)

Ordinele pot fi vizualizate aici și aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *