Demisie depusă în Consiliul Local Târgu Neamț

Consilierii locali din Târgu Neamț, reuniți în ședință pe 31 mai, au luat la cunoștință, printre altele, de demisia lui Constantin Boroianu din funcția de administrator special al Centrului de Întreţinere Urbană, societate subordonată Consiliului Local. Acesta și-a motivat, în scris, decizia de renunțare:

Prin prezenta vă aduc la cunoştinţă că, începând cu 01.06.2018, îmi dau demisia din funcţia de administrator special al SC Centrul de Întreţinere Urbană SRL. Motivele demisiei sunt următoarele:

– unitatea nu are prins în bugetul de venituri şi cheltuieli sume suficiente pentru a putea supravieţui ca unitate şi cu atât mai puţin de a putea ieşi din insolvenţă.

Şansele de redresare sunt nule.

Pentru informaţii suplimentare pot fi convocat în cadrul Consiliului Local la numărul de telefon personal 072*******. Vă rog să înţelegeţi că hotărârea este definitivă şi irevocabilă. Vă mulţumesc pentru înţelegere!

Din punctul de vedere al primarului Daniel Harpa, atât termenul ”definitiv”, cât și ”irevocabil” sunt relative: ”Voi face tot posibilul să găsesc resurse financiare pentru a redresa societatea. Sper ca domnul Boroianu să revină asupra deciziei. Dânsul va rămâne în continuare director la C.I.U.”.

Constantin Boroianu a fost numit director la C.I.U în luna ianuarie a acestui an. (C.T.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.