Purtătorul de cuvânt al Prefecturii dat în judecată pentru un telefon mobil și 1100 de lei

pietricica turism

Adrian Niță, actualul purtător de cuvânt al Instituției Prefectului, se judecă, la Tribunalul Neamț, cu societatea Publiserv, unde a fost director pentru o scurtă perioadă. El a solicitat instanței anularea actului administrativ prin care a fost înlocuit din funcție și procesul este pe rol, următorul termen fiind pe 14 iunie.

De dată mai recentă, însă, este acțiunea formulată, greșit, de Publiserv împotriva lui. Greșit, pentru că inițial a fost introdusă pe rolul Judecătoriei Piatra-Neamț, care a constatat că nu are competența să o soluționeze. Publiserv s-a repliat și a doua oară a înaintat acțiunea Secției a II-a Civile a Tribunalului Neamț, unde urmează să primească termen.

”Am fost dat în judecată pentru o diferență de salariu de 600 de lei, nu știu cine și cum a calculat că aș fi primit 600 de lei în plus, nu pe lună, ci în total”, ne-a declarat Adrian Niță. ”Un alt capăt de cerere se referă la 500 de lei, bani care ar fi fost nejustificați pentru deplasări, și în al treilea rând – un telefon mobil”.

Dacă luăm în calcul faptul că Tribunalul Neamț este prima instanță și există șanse mari ca procesul să fie soluționat definitiv de Curtea de Apel Bacău, s-ar putea ca ”prejudiciul” să fie mai mic decât cheltuielile de judecată. Depinde cine le plătește…

C.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.