Acasă Actual Horoscop la 7 ani!

Horoscop la 7 ani!

Gemenii sunt un semn al tineretului, iar acești oameni au o dorință puternică de a preveni stagnarea și de a menține flexibilitatea relațiilor lor. Ei cred că relația fără libertate este considerată eșuată.

Jupiter în Casa a XI-a sugerează că această planetă va juca un rol important în îndeplinirea viselor și atingerea scopurilor. Este, de asemenea, valabil și pentru prietenii și tovarășii care îi vor ajuta. Acești oameni sunt, de obicei, buni organizatori și au capacitatea de a planifica proiecte mari.

Succesul lor este, de obicei, rezultatul sprijinului prietenilor lor. Politicienii au adesea Jupiter în Casa a XI-a.

* Soarele în Gemeni

Ediția nouă a Mesagerului de Neamț s-a ”născut” în Gemeni, având Soarele ca astru ce luminează calea acestei entități. Această poziționare astrologică a Soarelui demonstrează, dacă mai era necesar, că nevoia de exprimare este puternică.

Soarele în Gemeni predispune nativul să fie interesat de colectarea de informații, pe măsură ce le partajează, le arhivează în diferite locuri pentru siguranță și pentru a nu ispiti pe cei mai ”slabi de înger”.

Posibilitățile nativilor de a cunoaște sau de a afla o greșeală sunt infinite, după cum s-a dovedit în toate aparițiile Mesagerului, ”păcătoșii” fiind convinși că ziarul are ”un deget în fiecare plăcintă”.

Nativul este flexibil și schimbător, iar abilitatea sa de a se adapta rapid la situații noi îi câștigă destule prietenii și contacte sociale.

El este destul de inteligent și plin de înțelepciune, se bucură de conversații intelectuale cu cititorii săi, dar și se plictisește cu ușurință dacă nu primește suficientă stimulare mentală, așa cum, de obicei, se întâmplă în ședințele de consiliu local. Misiunea lui este de a disemina informații.

Adesea, nativii sunt deschiși la ”alinierea” cu ceilalți, Gemenii adoptând repede stările de spirit ale celor din jurul lor. Sunt prieteni și își fac prieteni cu oameni din toate categoriile sociale, dar nu sunt ușor de intimidat.

Chiar dacă empatizează ușor, nativul din Gemeni are abilitatea de a se desprinde ușor, ceea ce îl face foarte obiectiv în observațiile sale. Chiar dacă are mulți prieteni și cunoștințe, intimitatea nu devine posibilă la fel de ușor pentru aceștia.

Prezența Soarelui în Gemeni ajută nativii să se miște repede și să se ocupe eficient de fiecare etapă și de fiecare ”băț pus în roate” de ”prieteni”.

Mulți oameni cu această poziție a Soarelui au câștigat destule cunoștințe în viața lor și, mai ales, știu câte ceva din toate domeniile economice, politice, sociale, din toate licitațiile obscure… Trebuie să recunoaștem, o astfel de persoană poate susține o conversație într-un mod cu totul încântător!

* Ascendentul… tot în Gemeni!

Ascendentul definește, parțial, prima impresie pe care cineva o lasă celorlalți.

Cu un ascendent în Gemeni, Mesagerul vede lumea ca un loc din care poate învăța. Persoana cu ascendent în Gemeni este curioasă față de oamenii care o înconjoară. Este o persoană care iubește să pună întrebări, chiar dacă, foarte adesea, i se sugerează să nu o facă, îi place să se miște liber și să se amestece printre ceilalți – prin ședințe, la licitații, prin piață, dar și la evenimente simandicoase.

Nativul cu Ascendentul în Gemeni posedă o inteligență, care, cel mai adesea, poate intimida unii oameni, mai ales pe cei sensibili. Sensibilitățile devin acute atunci când nativul cu Ascendent în Gemeni pune întrebări despre bani publici, voturi neexprimate, alianțe dezastruoase etc.

Ușurința acestor nativi de a folosi cuvintele poate fi un atu incredibil, deși pot exista momente când se identifică prea mult cu agilitatea lor mentală și uită, în interacțiunile și comunicările lor personale, de a se îngriji de oamenii din jurul lor. Dar, de fiecare dată, revin și compensează cu succes scăpările avute.

* Stilurile

Există două stiluri principale de prezentare pentru un Ascendent Gemeni. Un stil este caracterizat de atribute precum ”schimbare”, ”vorbăreț” și, câteodată, ”ciudat”. Nativii sunt interesanți și distractivi, mai ales la ”Cafeaua de dimineață” sau la ”Papagali”.

Aceștia explică în mod constant lucrurile, indiferent dacă o fac în ”Anchetă” sau în ”Religie” ori în ”Patrimoniu”, care sunt alte moduri de prezentare a informațiilor.

Un alt ”stil” distinct este o comportare destul de rece și intelectuală. Observațiile nativilor sunt clare, iar modul general este un impersonal.

Indiferent de stil, astrele predispun nativii la analiza și înțelegerea lumii în care trăiesc. Puterile nativilor de observare sunt bine dezvoltate, aceștia sunt activi mental, cel mai adesea, mintea acestora este supra-turată.

Capacitatea nativilor de a vedea dezechilibre – câteodată și din conturile de achiziții și venituri ale instituțiilor – poate fi obositoare uneori, dar excelentă pentru designul și armonia societății.

Nativii au o dispoziție artistică și o abilitate strălucitoare de a face lucrurile să funcționeze. De cele mai multe ori.

Uneori a existat o lipsă de căldură din partea celor apropiați sau a pus prea mare accent pe intelect în primii ani ai săi.

* Sensibilități

Nativii sunt foarte sensibili la mediul lor și prosperă în mișcare, lumină și aer curat. Devin ușor neliniștiți, dar o plimbare plină de viață sau o schimbare de peisaj îi poate pune într-o dispoziție mai bună. De exemplu, o ieșire la Primărie, la Consiliu Județean sau prin zona siturilor săpate ilegal, ori pe la vreo biserică de patrimoniu lăsată de izbeliște lămurește imediat nativul cu privire la natura neliniștilor sale. Pur și simplu, nu este benefic pentru nativi să rămână ascunși sau să stea în încăperi închise, să caute pe informații pe internet, fără a avea contact cu lumea, cu instituțiile care o ”coordonează”, pentru foarte mult timp.

Continuitatea poate fi dificilă pentru acești nativi. Ei sunt rezonabili și această trăsătură îi face să fie îndrăgiți de alții.

* Luna în Balanță

Luna în Balanță creează nativilor din Gemeni o nevoie puternică de parteneriat. Fără a avea cu cine să-și împărtășească viața, ei se pot simți complet incompleți. Dar nu a fost cazul până acum, cititorii Mesagerului dovedind că sunt parteneri fideli.

Relația mentală cu ceilalți este deosebit de importantă pentru nativii din Gemeni. Cu Luna în Balanță, nativul se poate simți în siguranță și sigur atunci când se află într-un parteneriat sau are pe cineva special pentru a-și împărtăși timpul, energia, gândurile și dragostea.

* Idealismul

Perspectiva idealistă și lupta constantă pentru cei mai bun, cel mai armonios stil de viață pot duce uneori la nemulțumire. Căutând că acea cale perfectă de a-și conduce viața, afacerea, poate distruge de bucuria momentului.

Cu toate acestea, nativii au un suflet romantic și amabil. Sunt excepționali de corecți și doresc ca toată lumea să aibă o șansă decentă, oferind dreptul la replică.

Se recomandă evitarea limbajului și comportamentului aspru, abrupt, vulgar și nepoliticos, ceea ce va spori relațiile nativilor. Întotdeauna ei observă cealaltă parte a unei povestiri sau a unei situații – spre disperarea multora.

* Pluton în Casa psihicului

Nativii care au Pluton în Casa psihicului au o atracție naturală față de tot ceea ce este ascuns, tabu sau ”întunecat”. Această fascinație îi poate face să experimenteze evenimente mai neobișnuite decât altele.

Aceștia sunt psihologi nativi, experți la dezavuarea aparențelor și la ajungerea în inima problemelor.

Cei care au pe Pluton în această Casă s-ar putea să fiți deosebit de interesați de hipnoză, terapii de vindecare, științe oculte, precum și mistere mari, dar și de partea mai întunecată a vieții. Care, în zilele noastre, strică destul de des partea luminoasă a vieții. Inclusiv accesul la relațiile sexuale ale altora sunt foarte intense și poate complicate – să nu ne mai amintim de episodul ”în șosete”.

Nativul ar fi probabil destul de talentat în profesiile de vindecare, în special ajutându-i pe alții să facă față crizelor și traumelor. Începând cu cei care refuză terapia, precum diferite instituții ale statului, dar și persoane particulare ”bolnave” de înșelăciune, furt, escrocherii, mânăreli, mafiotisme etc.

Jupiter în Casa a XII-a ajută nativii să fie milostivi și generoși, adesea anonimi. Aceștia pot fi extrem de susținători într-o perioadă de nevoie. Amintim de campaniile Mesagerul de ajutorare a familiilor nevoiașe la Borlești și la Filioara.

* În loc de concluzie, Marte în Taur!

Entităților care s-au născut cu Marte în Taur nu le place să-și piardă vremea cu ochii deschiși. Cu alte cuvinte, atunci când fac planuri, acestea sunt realiste și vor realiza ce și-au planificat.

Oamenii cu Marte în Taur sunt capabili să continue, în mod constant, cu obiectivele lor materiale și să-și folosească răbdarea și abordarea realistă pentru a crește valoarea proprietății lor sau, cel puțin, pentru a asigura un loc liniștit de trăit.

Deoarece sunt hotărâți să atingă stabilitatea, ei știu că secretul constă în faptul că ei înșiși determină ce este stabilitatea, în loc să accepte orbește ideea materialistă a societății. Acest lucru indică, în mod clar, necesitatea schimbării direcției.

Marte în Casa a XII-a indică dorințele și acțiunile care izvorăsc din subconștient. Acești oameni simt că au o misiune, dar nu le spun altora despre obiectivele lor, deoarece doresc să evite confruntarea deschisă. Le place să lucreze singuri și sunt secreți la locul de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here