Ionel Arsene- ”Intervenim pentru diminuarea efectelor!”

pietricica turism

Într-un comunicat sosit la redacție, președintele Consiliului Județean Neamț anunță că se fac eforturi susținute pentru diminuarea efectelor provocate de inundații și că toate comunitățile locale vor fi sprijinite, fie că este vorba despre ajutorarea celor evacuați, fie că este vorba despre refacerea infrastructurii afectate.

”Din nefericire, ploile din ultimele zile au provocat daune și la noi în județ, dar la acest moment situația este sub control și intervenim pentru diminuarea efectelor.

Cele mai grave probleme le întâmpinăm în comuna Farcașa, acolo unde am început pregătirile pentru evacuarea a 132 de persoane. La acest moment au fost create condițiile necesare în școli și săli de sport și au fost solicitate ajutoare de la rezervele statului.

În ceea ce privește infrastructura rutieră, se lucrează pentru redarea în circulație a drumului național 15, Călugăreni-Bistricioara, care a fost rupt de viitura de azi-noapte. Consiliul Județean Neamț ține permanent sub observație podurile de la Tupilați, Ion Creangă și Luțca și va interveni pentru remedierea problemelor apărute pe DJ 209 B, Borca-Sabasa, acolo unde mai multe poduri au fost afectate.

Suntem pregătiți să intervenim cu utilaje în orice moment vom fi solicitați și stăm la dispoziția autorităților locale pentru a le oferi ajutor.”, a anunțat Ionel Arsene.

Imagini din zona Bistricioara și Farcașa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.