PSD Neamț și-a primit președintele înapoi

Ionel Arsene a fost scos de sub control judiciar de magistrații de la Curtea de Apel Bacău, astăzi, 27 iunie. Decizia este definitivă și vine după șase tentative anterioare eșuate ale președintelui CJ Neamț.

De astăzi, deci, șeful Consiliului Județean Neamț are voie să călătorească în afara țării și nu mai trebuie să meargă, săptămânal, la București, pentru a comunica date despre mijloacele de existență.

Poate cea mai bună veste este, însă, pentru organizația Neamț a PSD, pe care controlul judiciar al lui Ionel Arsene a lăsat-o fără conducere, doar cu coordonare. Odată cu ridicarea măsurii preventive, Ionel Arsene revine oficial în activitățile politice.

Mâine, 28 iunie, este o nouă zi de instanță pentru șeful CJ Neamț, tot la Bacău, unde Curtea de Apel trebuie să se pronunțe asupra contestației formulate de Ionel Arsene împotriva deciziei prin care Tribunalul Neamț a constatat legalitatea rechizitoriului în dosarul de fond, cel în care președintele de județ e judecat pentru două fapte de trafic de influență.

Minuta ședinței de astăzi:

FOTO: Facebook/ Ionel Arsene

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *