Se va scumpi apa şi la Târgu-Neamţ?

În şedinţa Consiliului Local Târgu-Neamţ din 31 mai, aleşii l-au mandatat pe Cezar Cojocaru, funcţionar din cadrul primăriei, să voteze pentru sau împotrivă în Adunarea Generală a Asociaţiilor ADI Aqua Neamţ, în numele şi pe seama legislativului târgnemţean. Numirea lui Cezar Cojocaru să reprezinte interesele oraşului Târgu-Neamţ vine ca urmare a modificării preţurilor şi tarifelor la serviciul de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare-epurare de către Compania Apa Serv.

În urma unei adrese ADI Aqua Neamţ către Primăria Târgu-Neamţ se transmite solicitarea operatorului judeţean pentru serviciile de apă şi canalizare de a modifica preţurile/tarifele la apă, apă uzată şi apă industrială, motivat de faptul că, în prezent, compania are semnat Contractul de finanţare pentru implementarea Proiectului “Sprijin pentru pregătirea aplicaţiei de finanţare şi a documentaţiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Neamţ, în perioada 2014-2020”, proiecte care se încadrează în prevederile Hotărarii 246/2006 pentru aprobarea strategiei privind accelerarea dezvoltării serviciilor comunitare de utilităţi publice

În fapt, Compania Apa Serv propune majorarea cu un procent de 8% la alimentare cu apă respectiv preţul la apa potabilă de 3,84 lei/mc şi majorarea cu 15% la apele uzate, respectiv preţul de 3,50 lei/mc. (C.T. STURZU)

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.