Spitalul Județean Neamț: ”Avem concurs pentru funcția de manager!”

Un economist și un chirurg vor postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Ora 16 a zilei de vineri, 22 iunie, a fost ultimul termen până la care se puteau înscrie doritorii. Cei doi candidați sunt chirurgul Codruț Munteanu din București și economistul Alex Filimon din Piatra Neamț. ”Primul care și-a depus dosarul astăzi, la ora 10, a fost domnul doctor Munteanu, iar cu câteva minute înainte de ora 15,30 a venit și domnul Filimon și s-a înscris. Deci, avem concurs pentru funcția de manager”, a declarat dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, managerul interimar al spitalului.

Luni, 25 iunie, cei doi candidați vor ști dacă pot intra în concurs, respectiv dacă îndeplinesc condițiile de participare, în special cea privind absolvirea cursurilor de  perfecționare în management sau management sanitar agreate de Ministerul Sănătății, așa cum prevede ordinul de ministru, ori a unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ la o instituție de învățământ superior acreditată. Dacă totul este în regulă, candidații vor susține proiectele de management pe 2 iulie, la clubul spitalului, începând cu ora 10. Această probă este publică. După perioada de contestații, rezultatul final va fi cunoscut în ziua pe 6 iulie. (C.I.)

alegeri locale psd

2 COMENTARII

  1. ….Pe astia a reusit sa-i pacaleasca cineva!! DACA STIAU CU CE SE MANANCA SPITALUL NU SE INSCRIAU SA SE FACA DE RAS CA CEILALTI 10 DE DINAINTEA LOR.VISE,VISE,,AIURELI ,NEPRICEPERE SI MAI ALES O DOZA MARE DE HABARNISM.SPITALUL JUDETEAN NEAMT..PE ACTUALA LEGISLATIE NU POATE FI REORGANIZAT SAU REFORMAT.PE MANAGER NU-L APUCA ANUL NOU…NU ARE DE UNDE DA SALARII SI VA FI PULVERIZAT DE COLECTIV!!DOCTORIMEA ABIA ASTEAPTA SA-I SARA IN CAP ECONOMISTULUI PE MOTIV CA NUJ E DOCTOR,IAR DOCTORUL DACA VA LUA POSTUL DE MANAGER..VA FI PUS IN DIFICULTATE MAJORA DIN AUZA NEEPRICEPERII LUCRULUI CU DOCUMENTE,DOSARE..SEMNATURI..LEGISLATIE. ASTA CHIAR HABAR NU VA AVEA DE NIMIC.(CA TOTI DOCTORII FACUTI DIRECTORI DE spital de 30 ANI INCOACE.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.