Un singur candidat pentru postul Oanei Bulai

Cătălin Chiței este unicul candidat la concursul pentru ocuparea postului de county manager al județului Neamț. Cătălin Chiței a mai fost administrator public al comunei Dămuc, în legislatura 2012 – 2016. De anul trecut și până în prezent, Cătălin Chiței este administrator public al comunei Borlești.

Este un concurs în desfășurare. Pe 20 iunie am proba scrisă, apoi proba de interviu. Momentan ce pot să zic…Am văzut că sunt singurul care mi-am depus dosarul, ceea ce mă bucură, înseamnă că șansele sunt mai mari pentru mine și aștept restul probelor. Eu mă bucur că șansele sunt maxime pentru mine, sper să se concretizeze și sper să și facem treabă la Consiliul Județean. Mă duc pur și simplu să fac, și sper ca totul să funcționeze bine“, a declarat Cătălin Chiței.

Postul a fost scos la concurs după ce, Oana Bulai, fostul administrator public al județului, a plecat pe un post de consilier al primului ministru Viorica Dăncilă.

Prima probă a examenului, cea scrisă, va avea loc în data de 20 iunie, iar cea de a doua probă, cea a interviului, se va desfășura în maxim 5 zile lucrătoare de la susținerea probei scrise. (E.C.)

One comment

  • janel iosub

    iunie 13, 2018 at 5:42 am

    Un simulacru de concurs asa cum au fost toate concursurile organizate cu “dedicatii”! Functiile se mostenesc si se dobandesc cu ordin de la “stapanul” judetului! Ziua scadentei se apropie cu pasi repezi…….!

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *