Ziua Ușilor Deschise la Mesagerul de Neamț – vă așteptăm cu drag!

pietricica turism

La ceas aniversar, cu prilejul celor 7 ani de-acasă, pe care i-am avut dintotdeauna, dar acum i-am și bătut pe muchie, vă invităm la noi acasă.

Mâine, 8 iunie, Mesagerul organizează Ziua Ușilor Deschise!

Vă așteptăm pe toți cei care ne citiți cu plăcere și cu interes, de bună voie sau siliți de fișa postului, să ne treceți pragul redacției. După ora 9, vă așteptăm cu pâine și sare, plăcinte, apă plată la preț de Apa Serv, cafea îmbunătățită video, cu subiecte pentru știri și disponibilitate la bârfe.

Ținuta nu este obligatorie, dar buna dispoziție da!

Echipa Mesagerul de Neamț

12 COMENTARII

  1. Doamnelor si domnilor, mesagere si mesageri, LA MULTI ANI!. Nu citesc mult din presa nemteana, o fac selectiv, altfel as sta toata ziua, ca prostul, pe net. Desigur, il simpatizez pe Vali, face mai mult decat credeam eu ca stie, e bun, sunteti buni, faceti cu MESAGERUL o tranzitie intre gazeta si revista de cultura, se pare ca e o formula ideal de paguboasa in ziua de azi, sunt mandru de voi, imi place de voi, desi sunt convins ca e greu, chiar sunteti o publicatie selecta de Neamt, eleganta, in paginile careia te poti trezi scufundat, din curiozitate, in niste foarte bune reportaje si interviuri de prima mana, in istoria locului, in istorii adevarate, si in viata de zi cu zi. Povesti scrise de gazatari buni, meseriasi. MESAGERUL este o publicatie ELEGANTA de Neamt. Felicitari Si, din nou, LA MULTI ANI!
    Cristian TIMOFTE

  2. La mulți ani va doresc si mult succes in continuare ! Va citesc in mod curent,sunteți o echipa si sunteți buni profesioniști ! 7 anișori ,sunteți la școala deja ,important este ca ati mers singuri sa învătați si nu va dat nimeni . Bravo ! Va apreciez mult !

  3. La mulți ani! Mult succes va doresc! Sunteti la o virstă frageda doar de 7 ani dar f important este ca siguri v-ați dus la școala si nu v-ați lăsat dați la școala de nimeni. Va citesc zilnic si constatarea mea este ca sunteți buni. Felicitări! Va apreciez munca!

  4. La sărbătorirea celor 7 ani de activitate vă dorim să rămâneți același ziar bine informat, un factor de echilibru între administrația locală și cetățeni.
    Vă dorim viață lungă și să duceți mai departe misiunea pe care v-ati asumat-o, aceea de a fi mereu în slujba cetățenilor. “La Multi Ani!” Colectivul APM Neamț

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.