Apa Serv anunță reluarea alimentării cu apă la Piatra Neamț

Vlad Angheluță, director general al Companiei Județene Apa Serv Neamț declară: „A fost o avarie la furnizorul de energie electrică, în localitatea Vaduri. Din câte am discutat cu dumnealor, un trăsnet a lovit un transformator care alimenta și stația de captare. Lucrurile au revenit aum la normal. Fără alimentare cu energie electrică pompele care captează apa nu funcționează. Era mai corect dacă și cei de la Delgaz Grid anunțau avaria, așa cum am făcut-o noi, cei de la Apa Serv”.

Locuitorii municipiului Piatra Neamț au rămas fără apă potabilă, sau au primit apă cu presiune scăzută după ce un trăsnet a lovit un transformator electric care alimenta cu energie stația de captare de la Vaduri. Alimentarea cu apă a fost reluată în urmă cu aproximativ jumătate de oră.

Deși Apa Serv anunțase că va sista furnizarea apei potabile în Piatra Neamț din cauza lipsei de alimentare cu energie electrică la captarea de apă de la Vaduri, defecțiunea Eon a fost remediată, iar abonații Apa Serv vor avea din nou apă la robinete în flux normal.

1 COMENTARIU

  1. “Fara alimentarea cu energie electrica pompele care capteaza apa nu functioneaza.”
    Cata profunzime electro-hidraulico-filosofica !
    Inginerilor de la Apa Serv, stiati asta ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.