Controversatul Valentin Ciobanu părăsește funcția de director general al Publiserv Piatra Neamț

Directorul general al S.C. Publiserv Piatra Neamț, societate al cărei acționar majoritar este Consiliul Local Piatra Neamț, și care se ocupă de întreținerea drumurilor din oraș, Valentin Ciobanu, și-a dat demisia. Pe lângă societatea Consiliului Local, domnul Ciobanu spune că și-ar fi dat demisia și din PNL, partid care nu l-ar mai reprezenta.

Se pare că Valentin Ciobanu, fost consilier local, a luat această decizie după discuțiile avute cu membrii Consiliului de Administrație al societății. Interimatul este asigurat de Gheorghe Triboi, director adjunct al societății și de Marius Ghineț, director de logistică al S.C. Publiserv Piatra Neamț.

Valentin Ciobanu nu a răspuns la telefon pentru a afla amănunte despre decizia sa de a demisiona, dar primarul Dragoș Chitic spune că hotărârea este unilaterală și în următoarele zile se va vedea ce se va întâmpla la Publiserv Piatra Neamț.

„Da, așa este, este o decizie personală, eu nu pot decât să o respect. Consiliul de administrație s-a întrunit și a numit un director interimar, domnul Gheorghe Triboi. Urmează să vedem și să analizăm ce se va întâmpla în continuare”, a declarat Dragoș Chitic, primar al municipiului Piatra Neamț . (E.C.)

2 COMENTARII

  1. A plecat din PNL asa cum a venit, pe usa din dos. Poate ne vor explica totusi domnii Birjoveanu si Chitic de ce l-au adus, l-au pus si l-au acceptat in capul listei in timp ce alti liberali multi mai meritorii au tot fost indepartati din partid.
    Iar Ciobanu duca-se invartindu-se! Un ciudat care a facut de rusine PNL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.