Demisie din PSD Neamț. Un fost director acuză conducerea partidului

Pe adresa redacției am primit un text semnat de Jănel Iosub, prin care-și anunță demisia din PSD. Gestul vine pe fondul unor cotroverse puternice între acesta și oameni din conducerea partidului, pe care-i acuză de corupție și interese de grup. Aceste acuze vin după ce Iosub a pierdut funcția de director la Locativserv SA și este pe cale să-și piardă locul în Consiliul de administrație de la Troleibuzul SA. În presa locală au apărut mai multe materiale cu declarații ale lui Jănel Iosub, care au rămas fără vreo replică din partea PSD. Mai mult decât probabil și în privința demisiei lucrurile vor sta la fel.

”Subsemnatul Iosub Janel cu domiciliul stabil în municipiul Piatra-Neamț, județul Neamț, membru în biroul municipal PSD Piatra-Neamț, vă aduc la cunoștință faptul că doresc să demisionez din această funcție, cât și din cea de membru PSD-Piatra-Neamț, pentru următoarele motive: m-am înscris în acest partid la recomandarea deputatului Harbuz Liviu, cât și a președintelui PSD-Neamț Arsene Ionel, unde mi-am adus, în opinia personală, un aport important în cele două campanii electorale, respectiv la alegerile locale din iunie 2016 și parlamentare 2016, am contribuit la finanțarea campaniilor, cât și la unele îmbunătățiri în sediul partidului, m-am implicat activ în tot ceea ce inseamnă munca de partid.

În luna iunie 2017, atunci când în urma eliberării unui post de consilier local, mi-a venit rândul să ocup funcția de consilier local, am fost sunat de secretarul general al partidului, care a spus că presedintele PSD-Neamț a dat dispoziție să-mi dau demisia din acea functie și să las următorul candidat de pe lista de consilieri locali, deoarece eu am să rămân director general tot mandatul!! După 3 săptămâni am fost dat afară și din funcția de director general și am rămas și fără funcția de consilier local!!!!

Precizez faptul ca nu am mai fost chemat la partid din luna iunie 2017 și coroborat cu faptul că pe 26 iulie 2018 se întrunește ședința AGA Trolebuzul, iar la dispoziția președintelui ARSENE IONEL voi fi destituit din funcția câștigată prin concurs, respectiv cea de membru în consiliul de administrație a SC Trolebuzul SA, este deja prea mult!!

Consider că din cauza unor grupuri de baroni locali care conduc într-un stil mafiot acest partid, nu mă mai regăsesc și nu doresc să mai am nicio legătură cu acest partid, care se pretinde că este al tuturor oamenilor care doresc bunăstarea concetățenilor lor!!!!!

(V.B.)

 

2 comments

 • Maria Sfetcu

  iulie 9, 2018 at 8:41 am

  Domnu’ Balanescu, mi se pare dupa atatia ani in partid, chestia asta cu demisia de o ipocrizie crasa. Luati toti politicienii nostri locali, dar si centrali, si puneti-i sa spuna 5 principii din statutul partidului din care fac parte. Veti vedea ca 95% din ei nu stiu si se inscriu in partid doar pentru ciolan. Cat au cascavalul pe mana e bine, când cad in dizgratie si incepe sa apara uitarea peste ei, hopa, incetp sa fie vocali. Rusine!
  O zi frumoasa tuturor!

  Răspuns

 • Forseti

  iulie 10, 2018 at 1:02 pm

  adus aportul…

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *